OGLASIO SE BRAT UBIJENE NIZAME IZ GRADAČCA! Nermin mu je pucao u nogu dok je štitio sestru: "STANI, DOSTA JE"
Foto: AP Photo/Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

STRAŠNO

OGLASIO SE BRAT UBIJENE NIZAME IZ GRADAČCA! Nermin mu je pucao u nogu dok je štitio sestru: "STANI, DOSTA JE"

Nedim je na Fejsbuku napisao nekoliko rečenica koje je posvetio, čini se, svojoj ubijenog sestri i zakazalom sistemu

Objavljeno:

Nedim Pamuković, brat od tetke Nizame Hećimović koju je brutalno ubio monstrum iz Gradačca, i sam je bio žrtva kobnog dana 11. avgusta ove godine kada ga je Nermin Sulejmanović upucao u nogu.

Nedim je na Fejsbuku napisao nekoliko rečenica koje je posvetio, čini se, svojoj ubijenog sestri i zakazalom sistemu.

- Nisu nas učili u školama, a ni naši roditelji, niko nas nije učio da poštujemo sebe. Samo: "Ajde ćuti biće bolje, strpi se". Jednom moraš reći. "Stani, dosta je". Moraš ljudima postaviti granice i ne dati da ih prelaze, jer ako ne poštuješ sebe neće te niko poštovati - napisao je Nedim.

Nizama Hećimović, Gradačac
foto: Youtube/Avaz TV, Facebook

Nedim je, inače, prvi primio metak od pomahnitalog ubice kako bi zaštitio svoju sestru kada je Sulejmanović zakucao na vrata njegove majke da bi odveo Nizamu sa sobom, i pogodio ga u nogu.

Zijada, tetka ubijene Nizame, otkrila je da se Nizama skrivala kod nje u kući sedam dana pre no što ju je Nermin pronašao.

- Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju. Osmi dan je saznao gde se krije - izjavila je Zijada koja tvrdi da je samo policija znala mesto na kojem se Nizama skrivala.

- Nermin je došao, dole je na putu auto parkirao. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu, vičući: "Gde je?!" - ispričala je ranije Zijada.

1 / 5 Foto: AP Photo/Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

Nizama se sakrila u sobu Zijadinog sina Nedima i zaključala.

- Tu je ispalio metak, nije odmah mogao da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu. Mog Nedima je ranio u nogu i isterao ga napolje - ispričala je Zijada.

Nermin Sulejmanović je, da podsetimo, toga dana počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović. On je ubio ženu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala. Ubistvo supruge, Sulejmanović je prenosio uživo na Instagramu.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa društvenih mreža, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao, pa ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih.

Bonus video: PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.