Ostavio me je dečko! Devojčica (12) ispričala sve u klipu na You Tube-u, a ovaj video je podigao ceo BALKAN NA NOGE!
Foto: Printscreen/Youtube/Medina Suljkanovic

hit na jutjubu

Ostavio me je dečko! Devojčica (12) ispričala sve u klipu na You Tube-u, a ovaj video je podigao ceo BALKAN NA NOGE!

Devojčica iz Bosne, stara 12 godina detaljno je objasnija svoj ljubavni problem u videu "Ostavio me dečko"
Objavljeno: 18:44h

Na Jutjubu je osvanuo snimak koji je za kratko vreme ostvario desetine hiljada pregleda i lavinu reakcija - što pozitivnih što negativnih. Naime, devojčica iz Bosne, stara 12 godina detaljno je objasnija svoj ljubavni problem u videu "Ostavio me dečko."

Radi zaštite identiteta maloletnice, "Espreso" neće objaviti video, a reč je o desetominutnoj ispovesti devojčice o tome kako ju je izvesni dečak ostavio. Ona u videu govori kako je ovo za nju bolna tema, jer je njen "momak" iskoristio i slomio joj srce!

Kopije snimka šire se internetom neverovatnom brzinom, a osude i negativni komentari su u mnogo većem broju u odnosu na komentare podrške i odobravanja. Devojčici se u komentarima većinom podsmevaju, zgražavaju, ali postoji i veliki broj onih koji je vređaju.

foto: Printscreen

Devojčica se u videu osvrće i na svoju prethodnu vezu u kojoj je bila tri godine, kao razloge zbog kojih je došlo do raskida. Ona u nastavku objašnjava da je nakon toga upoznala sad već bivšeg momka i njena tužna ispovest o krahu "ljubavne veze" počinje.

"Prije nekog vremena, možda prije sedmicu dana me ostavio moj momak i to je za mene bio jedan veliki šok, jer bukvalno ja sam bila spremna sve da uradim za njega. On je mene iskoristio samo tako!"- požalila se devojčica pratiocima na Jutjubu.

foto: AP

Ona u nastavku videa dodaje: "Između nas još nije gotovo, dok ja ne kažem da je gotovo! On je rekao da je gotovo, ali ja još ništa nisam rekla!"

Radi sve veće popularnosti Jutjub zvezda, maloletnici se, uglavnom bez znanja roditelja, odlučuju na početak takozvane "Jutjub karijere." Kompjuteri, kamere, telefoni kao i dostupnost Interneta, omogućavaju im da nepromišljeno dele svoju najdublju intimu sa ostatkom sveta. Upravo iz tog razloga izloženi su nizu osuda i uvreda, što na njih može uticati veoma negativno, a posledice u nekim slučajevima mogu biti dosta ozbiljnije i teže.

O čemu se tačno radi i kako izgleda video, pogledajte OVDE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.