NA SAHRANI SLAVICE I ŽELJKA NIJE BILO LJUDI: Bolesna žena i sin sa smetnjama ZABORAVLJENI od svih, UMRLI OSTAVLJENI
Sahrana, Foto: Zorana Jevtić

užas

NA SAHRANI SLAVICE I ŽELJKA NIJE BILO LJUDI: Bolesna žena i sin sa smetnjama ZABORAVLJENI od svih, UMRLI OSTAVLJENI

Dragoslav Šinik uputio je kritiku Banjaluci zbog zanemarivanja porodice Ilić, majke i sina koji su umrli zaboravljeni od svih

Objavljeno:

Dotakli smo dno dna, poručio je nakon sahrane nedavno preminulih majke i sina u Banjaluci, gradiški humanitarac Dragoslav Šinik.

On za BL portal kaže da su teško bolesna žena i njen sin koji je imao smetnje u razvoju, umrli zaboravljeni od svih, piše BL portal, prenosi Srpskainfo.

– Danas u podne sahranili smo Slavicu Ilić i njenog sina Željka. Slavica je bolovala od karcinoma i kako se pretpostavlja, ležala je mrtva u njihovoj kući minimalno 15 dana. Nekoliko dana, Željko, koji je od rođenja imao smetnje u razvoju, patio je pored mrtve majke, gladan i žedan, dok i on nije dušu ispustio – kaže Šinik za BL portal.

Dodaje da je strašno što za sve to vreme niko od komšija nije vrata otvorio, čak su i smrad trpeli danima, bez reakcije.

Osim mene i radnika Gradskog groblja Banjaluka, nikog nije bilo na sahrani. Nije bilo ni opela, jer, kako su rekli, nema dokaza da su bili kršteni. Banjaluko, stidi se – poručuje Šinik.

Banjalučka policija je saopštila da je, nakon obavljene obdukcije dva tela, koja su pronađena u utorak, 12. septembra u porodičnoj kući u banjalučkom naselju Rosulje, utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela.

Bonus video:

00:17

Sahrana Milke Stojanović

(Espreso/ Blic/ BL portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.