TREBINJAC SE UMALO SRUŠIO KAD JE OTVORIO VRATA AUTOMOBILA: Ono što je ugledao na sedištu ga je PRESTRAVILO
Zmija, Foto: Profimedia

NIJE MU BILO DOBRO

TREBINJAC SE UMALO SRUŠIO KAD JE OTVORIO VRATA AUTOMOBILA: Ono što je ugledao na sedištu ga je PRESTRAVILO

Vlasniku automobila nije bilo dobro kada je video šta mu se nalazi na sedištu automobila, pa je morao da zove stučnjake u pomoć

Objavljeno:

Mišo Pamučina iz Javne ustanove "Ekologija i bezbjednost" Trebinje u nedelju, u kasnim popodnevnim satima, napravio je pravi podvig. Isterao je iz automobila „golf“ zmiju otrovnicu, koju je vlasnik automobila, otvorivši vrata, našao na sedištu.

Vlasnik je automobil, prema tvrdnjama komšija, parkirao između stambenih zgrada u Trebinju, a prethodno je, navodno, stigao sa sela, pa se pretpostavlja da je zmija tako i ušla, piše banjaluka.net. Srećom nije ga ugrizla, ali, s obzirom na to da ju je otvaranje vrata uplašilo, ona je pobegla ispod sedišta i nije se dala isterati, prenosi Srpskainfo.

Potom smo se setili da pozovemo nadležne iz ‘Ekologije’ i da zmiju jedino dimom možemo isterati napolje, tako da smo u staroj posudi zapalili karton i najlon, dodali je Miši Pamučini iz ove firme kada je stigao, a koji to inače radi. On je zmiju dimom isterao napolje i uhvatio specijalnom hvataljkom - ispričali su meštani Gorice.

Zanimljivo je da je Pamučina, odmah nakon hvatanja zmije, otišao na drugu intervenciju uništavanja gnezda stršljenova i da nijednu svoju intervenciju ne naplaćuje ni on, niti ustanova “Ekologija i bezbjednost”.

Zmija
foto: Profimedia

Pamučina je nedavno ispričao da je u ovoj godini ulovio petnaestak zmija, što je mnogo manje u odnosu na prethodne godine, ali je samo u poslednja dva meseca uništio više od stotinu gnezda stršljenova i osa.

Za hvatanje zmija su u “Ekologiji i bezbjednosti” nabavili specijalnu hvataljku, jer Mišo zmije ne ubija, već ih samo uhvati iza vrata i tako prebacuje u posude u kojim ih transportuje do opustelih mesta i kamenjara i tamo ih pusti.

Bonus video:

07:49

DA LI TREBA SISATI OTROV AKO VAS UJEDE ZMIJA? Ljudi zabrinuti posle slučajeva u Novom Sadu i Kragujevcu: OVO SAVETUJU STRUČNJACI

(Espreso/ Blic/ banjaluka.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.