POLICAJKA NIJE OTKRILA MONSTRUMU GDE SE KRILA NIZAMA?! Poznati novi detalji istrage, evo za šta se ONA sve sumnjiči
Nermin Sulejmanović i policajka, Foto: Društvene mreže

tragedija

POLICAJKA NIJE OTKRILA MONSTRUMU GDE SE KRILA NIZAMA?! Poznati novi detalji istrage, evo za šta se ONA sve sumnjiči

Kako se nezvanično saznaje, povezanost sa trostrukim ubicom na određeni način od ranije postoji, ali mu nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga

Objavljeno:

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će zvanično pokrenuti disciplinski postupak protiv policijske službenice iz Gradačca Dž. S.

Kako se nezvanično saznaje, povezanost sa trostrukim ubicom na određeni način od ranije postoji, ali mu nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga, piše Klix, prenosi Srpskainfo.

Javnosti još uvek nije zvanično saopšteno na koji način je trostruki ubica Nermin Sulejmanović saznao na kojoj lokaciji se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović, a koju je nakon pronalaska brutalno pretukao te na očigled šire javnosti ubio hicem iz pištolja.

Među osumnjičenima koja bi mogla biti odgovorna za otkrivanje lokacije našla se policijska službenica iz Gradačca Dž.S.

Međutim, prema informacijama do kojih je došao Kliks, dosadašnja provedena istraga je pokazala da ova policijska službenica nije otkrila na kojoj lokaciji se nalazila Hećimović, jer sa takvom informacijom nije raspolagala.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Detalje o tome na koji način je policijska službenica bila povezana sa Sulejmanovićem, trebalo bi javnosti biti saopšteno uskoro.

To je na Tužilaštvu Tuzlanskog kantona, kao i utvrđivanju kanala posredstvom kojeg je trostruki ubica saznao lokaciju njegove nevenčane supruge.

Kako nam je nezvanično potvrđeno iz istrage, zasad je jasno da policajka iz Gradačca nije imala nikakvog udela u zločinu koji je počinjen u petak, zbog čega protiv nje Tužilaštvo TK izvesno neće pokretati krivični postupak.

Sa druge strane, Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će protiv policajke pokrenuti disciplinski postupak.

Ona se sada sumnjiči i za povezanost sa drugim krimogenim osobama za što su, navodno, pronađeni dokazi.

Odluku o eventualnoj suspenziji sa radnog mesta mogao bi doneti direktor Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

1 / 5 Foto: Youtube/Avaz TV, Facebook

Policajka Dž.S. odbacuje sve optužbe

Posle masovnog ubistva je isplivala informacija da je policijska službenica MUP-a TK Dž. S. otkrila Nerminu gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama i time ubicu poslala na vrata žrtve.

Prema informacijama "Avaza", lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila policijska službenica o čemu je istog dana odmah MUP TK obavestio postupajuću tužiteljku. Portal "Crna hronika" objavio je da je Dženana bila u emotivnoj vezi za Nerminom, a ona je javno odbacila sve ove optužbe.

Krvavi pohod Nermina Sulejmanovića

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poslednja objava mučki ubijene Nizame cepa srca, a više o tome pročitajte u odvojenom tekstu.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično, o tome detaljnije u našoj posebnoj vesti.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Klix. Avaz/ Crna - hronika.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.