EVO ŠTA JE POLICIJA DOSTAVILA SUDU U GRADAČCU NEPOSREDNO PRE KOBNOG ZLOČINA: Tražili su SAMO JEDNO za Nizamu!
Nermin Sulejmanović, Foto: AP Photo/Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

tragedija nezapamćenih razmera!

EVO ŠTA JE POLICIJA DOSTAVILA SUDU U GRADAČCU NEPOSREDNO PRE KOBNOG ZLOČINA: Tražili su SAMO JEDNO za Nizamu!

L. N. odbila je ovaj zahtev policije

Objavljeno:

Nakon izjave Nizame Hećimović koju je 4. jula dala Policijskoj upravi Gradačac, navodeći da je pretučena 3. jula oko 19.30 časova u porodičnoj kući Nermina Sulejmanovića zbog, kako je navela, „neukusne hrane “, policija je saopštenje prosledila Opštinskom sudu u Gradačcu, u kojem se traži da se Sulejmanoviću zabrani uznemiravanje i uhođenje osoba izloženih nasilju i približavanje žrtvi nasilja.

U policijskoj dokumentaciji, koja se nalazi u posedu „Avaza“, zbog čega su zatražene mere zabrane, navodi se sledeće:

- Nizama Hećimović je zadobila vidljive povrede u predelu lica i drugih delova tela, što se jasno videlo kod Nizame Hećimović kada je podnela izveštaj 4. jula 2023. godine, oko 15.40 časova, kada je lično prisustvovala. Policijske stanice Gradačac, te zbog navedenih povreda nije tražila lekarsku pomoć, što je kod nje izazvalo osećaj straha, pretnje i uznemirenosti, tako da je istog dana iskoristila priliku odsustva Sulejmanovića Nermina iz kuće i napustila kuću Sulejmanovića Nermina. sa maloletnim detetom i od tog trenutka Sulejmanović Nermin telefonira, preti da će se vratiti kući, vrši pritisak kako na Nizamu Hećimović, tako i na njenu blisku porodicu i prijatelje.

1 / 5 Foto: Youtube/Avaz TV, Facebook

U zahtevima za izricanje zaštitne mere policija potom navodi da je Nizama koristio pogodnosti zakona iz čl. 97. ZKP FBiH, da se kao vanbračna supruga ne želi izjašnjavati u vezi sa događajem koji je prijavila, iz razloga što ne želi da pogorša situaciju sa nevjenčanim suprugom Sulejmanović Nerminom, „kojeg se plaši. „.

– Imajući u vidu da je osoba nasilna, spremna da je ponovo fizički napadne ako je bilo gde sretne, ali isto podržava izricanje zaštitnih mera „Zabrana približavanja žrtvi nasilja“ i „Zabrana uznemiravanja, uhođenja izloženih lica. na nasilje“, ali traži da u zahtevu za izricanje zaštitnih mera ne navede adresu prebivališta, zbog straha za svoju bezbednost – a prema zahtevu, koji je Sud na kraju odbio i iz kojeg evidentno je da se plašila za svoju bezbednost.

Međutim, opštinska sudija L. N. odbila je ovaj zahtev policije. Predsednica suda Slobodanka Kojić tvrdi da nisu imali dokaze. Ali listovi ih demantuju, jer je izjava dokaz kao i navodne povrede i strah da se dodatno opravda zahtev.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Podsetimo, otkriveno je šta je Nizama Hećimović, koju je u petak brutalno ubio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović, rekla u policiji 4. jula ove godine kada ga je prijavila za nasilje.

U izjavi, koja je u posedu "Avaza", Nizama Hećimović navodi da je pretučena 3. jula oko 19.30 sati u porodičnoj kući Nermina Sulejmanovića zbog, kako je navela: "Nermin se žalio na hranu da mu nije ukusna."

- Kao nevenčana supruga želim da koristim blagodeti zakona, ne želim davati izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila dana 4. jula, ali želim da se mom nevenčanom suprugu izreknu mere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg deteta ne reši putem nadležnih institucija, a ja više ne želim da živim sa Sulejmanović Nerminom, izašla sam iz njegove kuće sa detetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, pretio je pozivima da se vratim što pre i da će me naći gde god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam da izjavim - navodi se.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Dnevni Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.