OVO JE ČOVEK KOME JE MONSTRUM IZ GRADAČCA PRETIO UBISTVOM AKO MU NE DA MUNICIJU: Uradio je nešto zaista HEROJSKI!
Hasan Jašarević, Foto: Printscreen/Youtube/Avaz

HEROJSKI ČIN HASANA JAŠAREVIĆA

OVO JE ČOVEK KOME JE MONSTRUM IZ GRADAČCA PRETIO UBISTVOM AKO MU NE DA MUNICIJU: Uradio je nešto zaista HEROJSKI!

Jašarević je kobnog dana u radnji "Ribo-Lovac" u Gradačcu menjao svog sina Dinu kada je u radnju ušao Sulejmanović

Objavljeno:

Hasan Jašarević (77) iz Gradačca u petak je učinio nešto herojski. On je, naime, pomahnitalom ubici Nerminu Sulejmanoviću umesto pravih metaka, prodao ćorke.

Jašarević je kobnog dana u radnji "Ribo-Lovac" u Gradačcu menjao svog sina Dinu kada je u radnju ušao Sulejmanović, piše Avaz.

"Moj sin drži tu prodavnicu u Gradačcu, po potrebi ja njega menjam. On ode da radi druge poslove, a ja uskočim da radim. Oko pola 11 sam čuo policijsku sirenu i od hitne pomoći. Mislio sam saobraćajna nesreća. Nisam znao šta se dešava. U međuvremenu, čuo sam naglo kočenje i škripu guma i čovek uleće u prodavnicu. Mislio sam mušterija kao i sve druge. Ja sedim na stolici i on uleti, u bermudama, sav krvav", započinje Jašarević ispovest za Avaz.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

"Stadoh iznenađen, kao i svi drugi. Pištolj mi je u glavu uperio i rekao "daj mi svu municiju devet milimetara". Ja sam sedeo i ispred mene na polici stajala je municija 9mm, ali startna, nije bila prava. Kad sam video koliko je sati, ja njemu dam jedno pet-šest kutija i odmah krenu nazad. Kako je hodao, njemu je ispala jedna kutija municije i on nju šutne, a ja za njim idem. Za vreme svega što se dešavalo, kraj vrata stajala je moja starija unuka", priča Jašarević.

Kako kaže, sve vreme se bojao da se unuki nešto ne dogodi.

"Kad je ušao, ona je već od prijatelja dobila slike šta je uradio i prepala se", govori Jašarević za Avaz.

Prema njegovim rečima, Sulejmanović je nakon što je uzeo kutije napusio radnju.

"On je izašao, sede u kola i ode. Sad mi nije svejedno, videće on da sam mu pogrešno dao. Vratiće se da se osveti. Vidim ja da je on u škripcu sa municijom. Ja zaključam radnju, uđemo u stan, zaključamo se i čekamo. Nazovem sina i kažem mu šta se desilo i kažem da policiju obavesti", priča Jašarević šta se dogodilo kobnog dana.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je u petak 11. avgusta krvnički ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denis i Đengiza Ondera, oca i sina, koje je poznavao od ranije. U krvavom piru ranio je i tri osobe, a potom je otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, sebi presudio.

Podsetimo, Đengiz i Denis Onder, otac i sin, žrtve su pomahnitalog fitnes trenera Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, koji ih je hladnokrvno ubio u petak.

1 / 4 Foto: Dnevni Avaz/E.Trako

Kako javlja "Avazov" reporter sa lica mesta, stotine ljudi došle su na dženazu Đengizu i Denisu Onderu.

Ukop će biti obavljen na mezarju – haremu Šehitluci.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.