"PUŠTEN JER MU JE DEDA NAČELNIK POLICIJE": Emina progovorila o stravičnom nasilju ohrabrujući i druge žene (VIDEO)
Emina Krličbegović, Foto: Printscreen/Youtube/Crna hronika info

JAKA PORUKA

"PUŠTEN JER MU JE DEDA NAČELNIK POLICIJE": Emina progovorila o stravičnom nasilju ohrabrujući i druge žene (VIDEO)

Nažalost fizičko nasilje na svojoj koži pretrpela je i Emina Krličbegović koja ovim video snimkom želi ohrabriti sve žene da progovore

Objavljeno: 09:53h

Od 2021. godine svaka treća žena je žrtva nasilja a svaka druga starija od 15. godina doživela je neki oblik psihičkog, ekonomskog ili fizičkog maltretiranja.

Svaka peta odrasla osoba tokom svog života, bar jednom bude žrtva fizičkog nasilja, dok svaka deseta žena bude žrtva seksualnog nasilja. Nažalost fizičko nasilje na svojoj koži pretrpela je i Emina Krličbegović koja ovim video snimkom želi ohrabriti sve žene da progovore, da se ne sakrivaju te da budu jače, piše Crna-hronika.info, prenosi Srpskainfo.

– Sve je počelo 23.7.2023. godine iza ponoći, svađom sa bivšim momkom u stanu u kojem smo zajedno živeli. Mislila sam da će se svađa završiti samo na rečima, na uvredama ali nije. Nakon bezbroj šamara, uhvatio me za ramena, gurnuo me je na sećiju, repetirao pištolj u pravcu mom vrata sa konstantnim pretnjama da će mi oduzeti život. Ja u šoku u kojem sam i dan danas, mislila sam da je sve to san. Kada je krenuo pištoljem da me udari po glavi, mahinalno sam postavila ruku koja mi je već bila stradala u saobraćajnoj nesreći – počela je svoju priču Emina.

Dodala je da je njegovo opravdanje bilo da se sve desilo u neznanju i da je popio šaku tableta da smiri svoju ludu glavu.

– Međutim nanošenje teških telesnih povreda nije bila dovoljna tužiocu za određivanje mera pritvora nego je nasilnik pušten na slobodu. Bezobzira na moju prijavu da dotični gospodin ima ključeve od mog stana u kojem se nalaze sve lične moje stvari, policija MUP Kantona Sarajeva mi je rekla da uđem u stan i da uzmem svoje stvari. Uzeo je moju ruku i krenuo da spava. 2 sata sam trpela bolove, a nisam smela da zucnem, ne smem uzeti telefon, ne smijem nazvati ni policiju ni nazvati majku. Jedino rešenje u tom trenutku mi je palo na pamet, da mi je bilo bolje da skočim kroz prozor i da se na taj način pokušam spasiti – ispričala je Emina.

Emina je dodala da se 13 dana skrivala kod prijatelja, dok nije skupila hrabrosti da ga prijavi, piše Crna hronika.

– 13 dana sam se skrivala kod prijatelja. Dok nisam dovoljno ohrabrena psihopatu da prijavim. Danas je čekao moju majku ispred zgrade u vozilu Žutog taksija broj 086 i nasrnuo na nju, upućivao razne pretnje. I današnji slučaj prijavljen policiji a obavešteni su i u Žutom taksiju, policija sačinila službenu zabelešku. Molim Tužilaštvo BiH da radi svoj posao. Pustiti nasilnika na slobodu je praksa ili je ded načelnik policije urgirao za unuka. Kasno je da rade kada žena žrtva nasilja u porodici podlegne – rekla je juče u ispovesti Emina, pa dodala:

– Svaki put kad prođem naseljenjem setim se svega. Na njegovo ime opet zadrhtim. Kao što sam rekla ime i prezime žrtva i nasilnik ima ime i prezime. Selim Hadžić, vozač Žutog taksija – naglasila je.

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Blic/Crna-hronika.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.