JEZIVA SUDBINA DOČEKALA JE MAŠINOVOĐU koji je vozio voz kad je poginula porodica Nikoline Đedovac!
Foto: Facebook

neverovatno!

JEZIVA SUDBINA DOČEKALA JE MAŠINOVOĐU koji je vozio voz kad je poginula porodica Nikoline Đedovac!

– Utvrđeno je da je mašinovođa, videvši automobil koji prelazi prugu, davao neophodne signalne znake i počeo kočiti, ali da putnički automobil nije prešao preko putnog prelaza
Objavljeno: 12:05h

Mašinovođa Železnica RS, koji je upravljao vozom koji se pre sedmicu sudario s automobilom u kojem je umrla kompletna porodica Đedovac iz Stanova kod Doboja, zbog teškog psihičkog stanja smešten je u dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mašinovođa je prilikom prijema u bolnicu, osim teškog psihičkog rastrojstva, imao i poremećaj rada srca, zbog čega je jedno vreme bio smešten u jedinici intenzivnog lečenja.

Nakon neuropsihijatrijskog pregleda i prepisane terapije, nesretni čovek je stabilizovan, ali se i dalje oporavlja u Internističkoj službi ove zdravstvene ustanove, gde je pod nadzorom specijaliste interne medicine Marka Adžića.

– Pacijent se još nije u potpunosti konvertovao, stanje je nešto bolje, ali mu srce još nije ušlo u normalan ritam – rekli su u dobojskoj bolnici.

Podsećamo, nakon ove nezapamćene tragedije oglasili su se iz Železnica RS, kazavši kako su odmah nakon nesreće izašle komisije ŽRS sa nadležnim organima MUP RS, ekipama Hitne pomoći i vatrogascima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.