Bosanac napljuvao Balkance u Nemačkoj: Zašto kukaš? Ovde svaka budala koja hoće da radi, može da uspe! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Juka

kao hladan tuš

Bosanac napljuvao Balkance u Nemačkoj: Zašto kukaš? Ovde svaka budala koja hoće da radi, može da uspe! (FOTO) (VIDEO)

Pre nekoliko godina je otišao put Nemačke, a sada je spreman da zapuši usta svima onima koji kukaju stalno
Objavljeno: 16:55h

Jusuf Kvakić, poznati vloger, pre dve godine se odselio je u Nemačku. Odselio se sa suprugom, a od pretprošle godine radi u jednom trgovačkom centru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Svoje iskustvo života u Nemačkoj opisuje na svom vlogu na Jutjubu, a juče je objavio novi video u kojem je kritikovao svoje sunarodnike. Kaže kako ga nerviraju starosedeoci koji dugo žive u Nemačkoj pa kukaju kada dođu u BiH.

DOBAR DAN, BAGRO BALIJSKA, ČETNIČKA I USTAŠKA: Zbog vas je moja ćerka pokušala da se ubije!

Prenosimo vam njegovo zapažanje o kojem priča region: - Ono što me mnogo nervira... Ovde ljudi žive život kakav žive, imaju svoje troškove, obaveze... Često ste čuli i čućete da čovek dođe odozgo iz Nemačke u Bosnu, Srbiju, Hrvatsku i kaže: 'Znaš ti šta je gore, prvo, mnogo se radi. Mnogo se radi, odraše kožu ljudi, odraše!' Kaže ima da plati stan, dvoje dece, škola, oblači decu, auto, osiguranje, možda i neki kredit za auto. Obično ima jedan auto neki Fiat, neku Pandu kojom se vozi do prodavcnice i posla i nazad, a obično ima i neki Audi i BMW za Bosnu jer to se mora pokazati da ti voziš neku mašineriju. Jer to je tako. I ti dođeš dole s mašinerijom i kukaš narodu. Nemoj kukati. Zašto kukaš? Zašto kukaš?

foto: Printscreen/Youtube/Juka
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.