OTKRIVEN UZROK SMRTI MALOG KONSTANTINA: Dečaka je snašla JEZIVA SUDBINA! (FOTO)
Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/UPSMEDIA UDRUŽENJA PRIJATELJI SREBRENICE

STRAVIČNO!

OTKRIVEN UZROK SMRTI MALOG KONSTANTINA: Dečaka je snašla JEZIVA SUDBINA! (FOTO)

Dečaka su identifikovali roditelji, a dečak pronađen tek šesti dan u velikoj potrazi, u kojoj je učestvovalo više od hiljadu i po ljudi
Objavljeno: 11:44h

Obdukcija je otkrila uzrok smrti 10-godišnjeg dečaka Konstantina Stjepića, čije je telo pronađeno u nedelju dva kilometra od porodične kuće u selu Labucka, na području opštine Lopare.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Po naredbi tužioca Okružnog tužilaštva Bijeljina juče je izvršena obdukcija tela desetogodišnjeg dečaka Konstantina Stijepića iz sela Labucka koje je pronađeno 12. marta na lokalitetu Potok. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt dečaka Konstantina Stjepića nastupila pre tri-četiri dana usled smrzavanja - potvrđeno je za Avaz.ba u Okružnom tužilaštvu Bijeljina.

Telo nesrećnog dečaka pronašli su lovci Lovačkog društva „Bišina“ iz Šehovića, Lovne sekcije Išća. Dečakovo telo pronađeno je u nedjelju, 12. marta, oko deset sati ujutro na lokalitetu Vis, selo Potok, zaselak Juroševići, na 2,2 kilometra od porodične kuće u Lipovicama. Telo je bilo na nepristupačnom terenu, nedaleko od poštanskog releja, u šiblju. Dečaka su identifikovali roditelji, a dečak pronađen tek šesti dan u velikoj potrazi, u kojoj je učestvovalo više od hiljadu i po ljudi.

foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/UPSMEDIA UDRUŽENJA PRIJATELJI SREBRENICE

Prema nekim pretpostavkama, autistični dečak mogao je nastradati dan nakon udaljavanja od kuće, jer je u noći između utorka i srijede padala kiša i na planini je bilo izuzetno hladno.

Konstantin, koji je bolovao od autizma, osim roditelja, ima i dve godine stariju sestru koja ide u osnovnu školu.

Najveća potraga

U šestodnevnoj potrazi za dečakom Konstantinom Stijepićem proteklih dana učestvovalo je nekoliko hiljada ljudi - policajci, pripadnici civilnih zaštita s cele teritorije BiH, Oružanih snaga BiH, lovci, meštani okolnih loparskih sela i susednih općina... Među spasiocima bilo je više od četiristo stručnjaka s najsavremenijom opremom. Bila je to jedna od najvećih potraga na prostorima severoistočne BiH.

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.