Opasan incident: Bošnjak pjevao “Srpkinja me majka rodila” pa dobio batine!
Foto: Profimedia

istraga u toku

Opasan incident: Bošnjak pjevao “Srpkinja me majka rodila” pa dobio batine!

Prema njegovim riečima, kada je došao do mosta na reci Prenji u Karanovcu, sustigao ga je automobil u kome su bila petorica muškaraca
Objavljeno:

Dvadesetdvogodišnji Nermin Kamarić iz gračaničkog naselja Pribava teško je povređen juče sat posle ponoći u Karanovcu kod Petrova, nakon što su ga petorica mladića srpske nacionalnosti brutalno pretukla.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osam posekotina

Njemu je lekarska pomoć ukazana u Službi hitne medicinske pomoći u Gračanici. U Centru javne bezbednosti Doboj juče nisu mogle da se dobiju dodatne informacije o ovom slučaju.

Možda je Andrić poznat širom sveta, ali je U BOSNI NJEGOVA TETKA NAJVEĆI HIT! (VIDEO)

Pretučeni mladić je u izjavi za "Avaz“ rekao da je kritične noći sedeo s prijateljem Borom Neškovićem, vlasnikom konobe “Gepe” iz Karanovca.

- U njegovom objektu bila je grupa mladića srpske nacionalnosti koji su pevali nacionalističke pesme “Srpkinja nas majka rodila” i druge. Ja sam video da bi moglo biti problema, pa sam i ja pevao njihove pesme da me ne bi napali, jer su znali da sam Bošnjak. Međutim, oni su mislili da ih ja provociram. Ustao sam i peške krenuo kući - priča Kamarić.

Prema njegovim riečima, kada je došao do mosta na reci Prenji u Karanovcu, sustigao ga je automobil u kome su bila petorica muškaraca.

- Opsovali su mi majku balijsku... Oborili su me na zemlju i tukli rukama, nogama... Primetio sam terenac Bore Neškovića, koji me odvezao u Hitnu pomoć u Gračanici, gde su mi lekari konstatovali teške povrede. Na glavi imam osam posekotina i 34 kopče. Povređeni su mi oba oka, nos, vrat i ruka - kaže Kamarić.

Druga verzija

Nešković, koji je i s mladićevim ocem Hazimom u dobrim odnosima, ispričao je drugu verziju priče.

- Prava je istina da je Nermin, dok su oni pevali “Srpkinja nas majka rodila“, prošao pored njih i dobacio “Turkinja me majka rodila”, što je izazvalo tuču - rekao je Nešković.

On je dodao da je svojim automobilom, pre napadača, sustigao Nermina i rekao mu: “Beži, gone te”, ali je već bilo kasno.

Identifikovali trojicu napadača

Otac pretučenog mladića Hazim Kamarić je šokiran što mu je sin brutalno pretučen, jer on u ozrenskim srpskim selima od Kakmuža do Boljanića ima mnogo prijatelja s kojima sarađuje i nikada nije imao problema. Kako saznajemo, policija je identifikovala trojicu napadača.

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.