Bakir poslao izaslanika u Hag, SRBIJA SVAKOG ČASA OČEKUJE ZAHTEV ZA REVIZIJU TUŽBE ZA GENOCID
Foto: Fonetap

Tužakanje

Bakir poslao izaslanika u Hag, SRBIJA SVAKOG ČASA OČEKUJE ZAHTEV ZA REVIZIJU TUŽBE ZA GENOCID

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić sazvao je za sutra vanrednu sednicu Predsedništva BiH o zahtevu za pokretanje revizije presude
Objavljeno:

Bivši agent BiH u Međunarodnom sudu pravde u Hagu Sakib Softić otputovao je u Holandiju gde će najkasnije do 26. februara predati zahtev za reviziju presude tužbe BiH protiv Srbije za agresiju i genocid.

foto: Printscreen Youtube/Travnik

Podnošenju ovog zahteva se protive predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić i hrvatski član Dragan Čović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pozivajući se na svoja saznanja sarajevski portal Klix.ba navodi da je Softić otputovao u Hag gde će u prisustvu advokata predati Međunarodnom sudu pravde zahtev za reviziju presude tužbe BiH protiv Srbije.

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić sazvao je za sutra vanrednu sednicu Predsedništva BiH o zahtevu za pokretanje revizije presude po tužbi protiv Srbije.

foto: AP

Još uvek nije poznato da li će sednica uopće biti održana s obzirom na to da je član Predsedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Bakir Izetbegović, koji rukovodi akcijom podnošenja zahteva za reviziju presude, najavio da se neće odazvati ukoliko Ivanić ne definiše sednicu na pravi način.

Prema svim dostupnim informacijama sutrašnja sednica Predsedništva BiH neće ni na koji način uticati na predaju zahteva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.