Profesor iz Sarajeva šokirao Balkan: NOVAK ĐOKOVIĆ JE ALBANAC!
Foto: Prinstcreen, Youtube, Pašk Kačanari

Da li je on normalan?

Profesor iz Sarajeva šokirao Balkan: NOVAK ĐOKOVIĆ JE ALBANAC!

“Kažu, Novak Đoković je naš – Srbin. Kako Srbin, kad je Đokaj – katolik Albanac iz Tuza i kad mu je brat i dalje Dragan Đokaj“, ističe Spahić
Objavljeno:

Profesor bošnjačkog porekla iz Sarajeva Besim Spahić izneo je tvrdnju da dinastija Karađorđević i porodica Đoković vode poreklo iz Albanije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je na jednoj od tribina koju je održao izneo je niz podataka po kojima praktično sve potiče od Albanaca, navodi Sputnjik.

Dinastija Karađorđević vuče poreklo iz albanskog plemena Klimeta. Trojica papa su bili Albanci. Majka Tereza je Albanka… Robert Bob Dol, američki senator, poreklom je Albanac. Trenutno je u Americi sedam senatora, američkih državljana, iz Albanije. Šest gradonačelnika Čikaga bilo je albanskog porekla…“, naveo je Spahić. Redovni profesor FPN u Sarajevu, koji važi za jednog od najznačajnijih teoretičara s područja političkog marketinga u regiji, bavi se i publicistikom i teorijom kulture, na ovome se nije zaustavio. “Kažu, Novak Đoković je naš – Srbin. Kako Srbin, kad je Đokaj – katolik Albanac iz Tuza i kad mu je brat i dalje Dragan Đokaj“, ističe Spahić.

BONUS VIDEO:

Izbori sve bliži, spisak sve duži! Ko sve želi da bude PREDSEDNIK SRBIJE (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.