OPŠTI HAOS U SREBRENIČKOJ SDA: Osmanović izbačen, mladić pretučen! (VIDEO)
Foto: PRINTSCREEN, YOUTUBE, SYNCH S

tuča!

OPŠTI HAOS U SREBRENIČKOJ SDA: Osmanović izbačen, mladić pretučen! (VIDEO)

Povereništvo SDA za Srebrenicu trebalo je danas u ovom gradu da održi prvi sastanak, ali je grupa Srebreničana upala u Islamski centar gde se sastanak održavao i naredila predsedniku Povereništva i zameniku predsednika SDA Adilu Osmanoviću da izađe
Objavljeno: 19:20h

Edin Ramić, ministar za izbeglice i raseljene osobe Federacije BiH, potvrdio je za Kliks da je grupa osoba koje su se predstavile kao povratnici u Srebrenicu upala i zatražila od Osmanovića da napusti prostorije Islamskog centra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sadik Ahmetović, zastupnik SDA u Parlamentu BiH i član Povereništva, kaže da je na početku sastanka Osmanovića verbalno napao Hamdija Fejzić, bivši prvi čovek srebreničke SDA koji je smenjen uvođenjem Povereništva čiji je i sam član.

"Nakon toga ušla je grupa ljudi koji su Adila bukvalno iznela iz Islamskog centra, onda je nastao jedan opšti metež u kojem je pretučen mladić koji se tu slučajno zatekao", kazao je Ahmetović rekavši da niko od članova Povereništva SDA za Srebrenicu nije fizički napadnut.

PREMIJER NAJAVIO: Velika austrijska kompanija stiže u Srbiju!

Banjalučki mediji su javili, pozivajući se očevice, da je Ahmetović pretučen uoči sastanka Povereništva SDA za Srebrenicu i da je, osim njega, u masovnoj tuči više lica povređeno.

Nakon ovog incidenta sastanak je prekinut.

Osmanović je Nezavisnim novinama kazao da nije došlo do tuče u Srebernici kako su objavili pojedini federalni mediji.

Načelnik Opštine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je Nezavisnim da je na sastanku u Bratuncu i da ne zna šta se događa u Srebrenici.

"Ako je to što kažete tačno, onda je to skandal", rekao je Grujičić i dodao da će više informacija imati kada se vrati u Srebrenicu.

Bonus video

(KURIR TV) Ivica Dačić: Policajci me ČUVAJU OD CICAMACA, ali im ne ide

(Espreso.co.rs / Rts)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.