BESPLATNO ČISTI SNEG: Ovaj čovek je digao na noge celo Brčko! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Alternativna Televizija

car!

BESPLATNO ČISTI SNEG: Ovaj čovek je digao na noge celo Brčko! (VIDEO)

Brčko je dobilo svog “snežnog dobrotvora” koji je odlučio da očisti sneg ispred domova svih onih koji to sami, iz bilo kog razloga, ne mogu da urade
Objavljeno: 07:35h

Za 44-godišnjeg Igora Tomića nije bilo dileme kako će pomoći sugrađanima kad je vidio koliki je sneg napadao. Na društvene mreže postavio je svoj oglas, ubrzo su ga preneli lokalni portali a onda je zazvonio telefon. Prvi se javio Petar.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen Youtube / Alternativna Televizija

Lošijeg je zdravlja pa nije mogao da se izbori sa zatrpanim prilazom, javlja Alternativna televizija.

– Došao je odmah. Ja sam poruku vidio na Facebooku i onda sam rekao da dođe, i da ću da platim. Ništa, kaže, nećeš platiti. Kad sam došao iz crkve, vidim da dva auta mogu proći. I svaka mu čast. Hvala mu. Ja se nemu divim, što on ovako volonterski radi. Ja sam letos tražio ljude da rade, da platim da rade. Neće niko – ističe Petar Panić.

PRENERAZLILI SE: Narkoman upao u prodavnicu obliven krvlju, radnici ga isterali!

Igor kaže da mu je zadovoljstvo što može da pomogne drugima. Iako je nezaposlen ne želi ni da čuje da mu neko plati. Skromno priznaje da mu je ovo jedan od najboljih načina da iskoristi slobodno vreme.

– Pre neki dan, kad je pao sneg, ja sam u gradu vidio jedno dve, tri starije osobe, baš starije životne dobi, da s velikom mukom čiste sneg i raščišćavaju i pretpostavio sam da im treba pomoć. Međutim, u tom trenutku nisam konkretno mogao da im se ponudim, pa sam rekao, hajde, dat ću u vidu oglasa, pa ko bude hteo, znači, može me kontaktirati da pomognem. Ne košta me ništa. To je jedan vid rekreacije – poručuje Igor Tomić u razgovoru za ATV.

Pogledajte video:

Bonus video

SLAVICA BURMAZOVIĆ: SRBIJO POMOZI MI

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.