UZELI SU PUŠKE U RUKE KAO MALOLETNI: Od njihove poruke DECI MIRA ćete se naježićeti! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ Al Jazeera Balkans

DECA RATA

UZELI SU PUŠKE U RUKE KAO MALOLETNI: Od njihove poruke DECI MIRA ćete se naježićeti! (VIDEO)

Obilazeći srednje škole po celoj BiH, prenose poruke mira i ljubavi, pokušavajući dati doprinos u sprečavanju daljnih konflikata... lečeći pri tom i svoje davno zadobijene rane
Objavljeno:

Iako maloletni, dobrovoljno su pristupili jedinicama sve tri vojske i svoje najlepše godine proveli u rovovima, pucajući jedni na druge.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sada su se ujedinili kako bi novim generacijama prenijeli najvažniju poruku - da nikada, ni po koju cenu, ne pucaju jedni na druge. Zabrinuti za budućnost BiH, nekadašnji ratni neprijatelji iz sve tri vojske u proteklom ratu, okupili su se oko zajedničkog projekta „Deca rata deci mira“ kako bi dali svoj doprinos u očuvanju preko potrebnog mira.

Od njihovog učešća u ratu prošlo je dvadeset godina. Iako maloletni, dobrovoljno su pristupili jedinicama sve tri vojske i svoje najlepše godine proveli u rovovima, pucajući jedni na druge.

Sada su se ujedinili kako bi deci, koja imaju tačno onoliko godina koliko su oni imali kada su uzeli puške u ruke, preneli poruku da nipošto ne pucaju na svoje vršnjake.

Obilazeći srednje škole po celoj BiH, prenose poruke mira i ljubavi, pokušavajući dati doprinos u sprečavanju daljnih konflikata... lečeći pri tom i svoje davno zadobijene rane.

Bonus Video:

Ovo su penzionerske muke u Srbiji

(Espreso.co.rs / Al jazeera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.