SESTRA UBICE IZVREĐALA PORODICE UBIJENIH: Sve vam najmilije...
Foto: Facebook/Sara Sefić

šokirala sve

SESTRA UBICE IZVREĐALA PORODICE UBIJENIH: Sve vam najmilije...

Kerim Čelik, koji zastupa Saru Sefić, rekao je da nema smisla određivati nekom pritvor ko se neće i ne može kazniti
Objavljeno:

Nakon što je Sanjin Sefić vozeći prebrzo i i kroz crveno svetlo na semaforu usmrtio dve studentkinje Editu Malkoč i Selmu Agić, pri begu iz Bosne i Hercegovine u Srbiju su mu pomogle četiri osobe, piše Hayat.ba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Među njima i sestra samog Sefića, Sara Sefić (1994).

SRBIJA IZRUČILA BOSNI SANJINA SEFIĆA: Čeka ga suđenje zbog gaženja dve devojke!

Samo dan posle Sefićevog bega sarajevska policija je u Kasindolskoj ulici na Ilidži uhapsila osumnjičene, Saru Sefić (1994) i Suada Nišića (1988). Na mestu gde su oni uhapšeni pronađen je i golf koji je Sanjin Sefić vozio te večeri.

Osumnjičeni su mu pomogli da se prebaci do Opštine Rudo, gde ga je čekao ilegalni taksi vozač Goran Perišić, kako bi ga prevezao u Srbiju preko graničnog prelaza Uvac.

Skoro tri meseca posle Sefić je danas izručen Bosni i Hercegovini.

Po prvi put javnosti se putem profila poznatog redakciji portala hayat.ba, obratila i sestra Sanjina Sefića, ranije pomenuta i uhapšena, Sara Sefić i to sa sledećom porukom, koju prenosimo u celini:

- Ljubavi moja, ti znaš da te sestra voli više od života svog. Sad što nismo zajedno i nije nam nešto novo. Dok mi imamo šarm milionera, drugi se pitaju od čega. Znaš da su ljudi kod nas beda. Znaju samo da blate i pljuju i uživaju u tuđoj nesreći. Šta ćeš braco, oni se zavukli u rupe i komentarišu a ja gradom ponosno hodam, podignute glave. Jer nisu svi primitivci i beda, ipak ima onih koji te vole i znaju pravog tebe. Ali sve se nekako prevazilazi kad imaš viziju, imaš san. Hahahahah. Ti si moj svet, onaj kojeg zavolim i zamrzim u sekundi, ali onaj za kojeg sam spremna život da dam. Sestra jedne od ove dve cure kaže: ne očekujte ništa od suđenja, jer Allah zna šta je najbolje i da će biti onako kako treba da bude. Jer i za 20 godina ono što se desilo, njih neće vratiti.

Znaš šta sam ti rekla: danas si bio ti, sutra mogu biti ja, neko drugi, peti, deseti. Samo ova beda što smo im trn u oku može da razmišlja kao primitivci, ali i sam znaš koliko je danas nepismenih.

Ps, ovih 5 devojaka s fakulteta što glume idiote pa lepe neke plakate i protestuju, ja kao njegova sestra vam jebem najmilije. Ako već želite da lepite plakate, onda neka to bude kako i priliči, jer nisu plakati za koncert. Javite se da vam kupim traku kako treba a ne za karton u granapima. Ipak nas dvoje nismo navikli na bedu. Vi ko spoj tekstila a mi ko Versace i svila smo - završava Sara Sefić.

Kerim Čelik, koji zastupa Saru Sefić, rekao je da nema smisla određivati nekom pritvor ko se neće i ne može kazniti. Naime, Sara Sefić, kao sestra osumnjičenog, po krivičnom zakonu ne može odgovarati za pomoć srodniku.

Nakon obajve ovog teksta redakciji portala Hayat.ba javio se Jasmin Sefić, otac Sanina i Sare, koji trvdi da je profil njegove kćerke hakovan.

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.