Bakir Izetbegović dobio unuku Srpkinju? SARAJEVO NE SME DA OBJAVI!
Foto: Profimedia

ko će mu čestitati?

Bakir Izetbegović dobio unuku Srpkinju? SARAJEVO NE SME DA OBJAVI!

Zasad rođenje praunuke Alije Izetbegovića, koja će po svemu sudeći nositi prezime Popović, nije vest u federalnim medijima niti još ima čestitiki dedi
Objavljeno:

Kada je nedavno dobio unuče Predsednik Srpske i SNSD-a Milorad Dodik nije krio veselje. Častio je gde je stigao, radovao se ispred bolnice, nakon toga slavio kući, a čak je i posle nekoliko dana slavlja uspeo i da vidno umoran da uspešan intervju za američku kuću N1.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, ne slave svi političari u BiH kao Dodik već se o prinovi u njihovim porodicama za sada samo šapuće po sarajevskoj čaršiji, a evo i zbog čega.

Šta Kolinda radi ispred Bele kuće? Hrvati besni, tvrde da ih je osramotila!

Naime, član Predsedništva BiH iz reda Bošnjaka i lider SDA Bakir Izetbegović postao je deda. Njegova jedinica Jasmina porodila se u Holandiji sa svojim dugogodišnjim izabranikom Gligorom Popovićem rodivši ćerkicu.

Redakciji se ovim povodom javila sa podacima „babica“ iz holandskog porodilišta čiji identitet nećemo otkrivati za sada, a koja je za vreme rata u bivšoj Jugoslaviji pošla u svet trbuhom za kruhom, piše crnogorski portal Princip.me

Premda se u Sarajevu dobro znalo s kim je u vezi ćerka Alijinog jedinca, ime i prezime budućeg zeta poprilično se krilo u javnosti, te je kako saznajemo Popović nedavno sebi dodao ime i Zakarija, kako ne bi pukla priča da je ćerka prvog u Bošnjaka otišla „za Vlaha“.

foto: Fonet

Interesatno, dugogodišnji ideološki drug pokojnog Alije Džemaludin Latić pamti se po svojoj izjavi, premda ju je negirao, čak i tužio sarajevskog pisca Ahmeda Burića zbog toga što mu je imputirao da je decu iz mešovitih brakova nazvao kopiladima.

Nekada su mešoviti brakovi u Brozovoj državi bili poželjni u zamišljenom jugoslovenskom melting potu (lonac za pretapanje nacija), da produbuljuje i snaži zvaničnu ideologiju bratstva i jedinstva, ali su danas, premda se i dalje sklapaju u svim državama bivše zemlje, i dalje prokazani kao opasnost po čistoću novokomponovanih naciona.

foto: Fonetap

Zasad rođenje praunuke Alije Izetbegovića, koja će po svemu sudeći nositi prezime Popović, nije vest u federalnim medijima niti još ima čestitiki dedi Bakiru i nani Sebiji, kao što je inače kod nas red: „Nek je živo i zdravo, a čije je da je - valja ga ljuljati!

(Espreso.co.rs / Princip.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.