STRAVIČNO ČEDOMORSTVO: Porodila se na kartonskoj kutiji, pa bebu bacila u Drinu!
Foto: AP

istraga u toku!

STRAVIČNO ČEDOMORSTVO: Porodila se na kartonskoj kutiji, pa bebu bacila u Drinu!

Šok u zvorničkom selu Grbavci, Suzana V. (31) nakon saslušanja puštena da se brani sa slobode, istraga u toku. Policija još traga za telom novorođenčeta. Ostala trudna dok joj je muž bio u inostranstvu
Objavljeno: 20:27h

Suzana V. (31) iz zvorničkog sela Grbavci bacila je u ponedeljak posle ponoći tek rođenu bebu u reku Drinu. Nekoliko sati kasnije otišla je u Dom zdravlja da potraži lekarsku pomoć, potvrđeno je "Novostima" iz policije. U ponedeljak policija je bezuspešno tragala za telom bebe.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Suzana V. je nakon saslušanja puštena da se brani sa slobode, a protiv nje će biti podnet izveštaj za krivično delo "ubistvo deteta pri porođaju".

Prema saznanjima, žena se porodila na kartonskoj kutiji u Ulici Svetog Save kod gradske biblioteke. Posle porođaja je odnela dete i bacila ga u Drinu, a policija je toku uviđaja otkrila i krvavi trag koji je išao od mesta porođaja sve do obale Drine.

LANČANI SUDAR KOD BOGOSLOVIJE: Kamion naleteo na auto, povređeni majka i beba!

- Ona je, navodno, ostala trudna dok joj je muž bio u inostranstvu. Da li je motiv ubistva deteta strah od muža ili nešto drugo, to tek istraga treba da pokaže - kazao je za "Novosti" izvor blizak istrazi.

- Centru javne bezbednosti Zvornik je u 8.40 prijavljeno da se u Dom zdravlja Zvornik, radi ukazivanja lekarske pomoći, javila S. V. iz Zvornika. Policija je istragom utvrdila da se S. V. u toku noći, u periodu od 00.30 pa do 01.00, porodila u Ulici Svetog Save u Zvorniku, nakon čega je novorođenče odnela do reke Drine i bacila ga u reku - potvrdio je za "Novosti" Miljan Bobar, portparol CJB Zvornik.

Uviđaj su obavili službenici Centra javne bezbednosti Zvornik. Istraga će da utvrdi da li je majka ubila bebu ili je ona rođena mrtva.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.