Bacao devojčicu u bazen dok se nije udavila! Konačno osuđen, a da li je kazna dovoljna?! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Daily Mail

bezdušni stvor!

Bacao devojčicu u bazen dok se nije udavila! Konačno osuđen, a da li je kazna dovoljna?! (VIDEO)

Na snimku se vidi da dete ne zna da pliva i da se bori da ostane na površini
Objavljeno: 21:37h

Užasavajući snimak pokazuje ubicu, identifikovanog samo kao Hose David N., kako u avgustu 2015. godine baca dete u hotelski bazen u meksičkom gradu Morelia.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Muškarac kojeg su nadzorne kamere uhvatile kako konstantno baca svoju trogodišnju pokćerku u bazen, zbog čega se na kraju utopila, osuđen je na 100 godina zatvora.

Na snimku se vidi da dete ne zna da pliva i da se bori da ostane na površini, javlja Daily Mail.

Uz bacanje u bazen, vidi se kako je očuh s njom i u bazenu, vuče je za kosu po vodi , ali i drži ispod vode. Majka nesrećne devočice, koja je medicinska sestra, tvrdi da sve dok joj nisu pokazali video nije znala da suprug zlostavlja njenu ćerku.

Tvrdi da je tog kobnog dana, 12. avgusta 2015., spavala u hotelskoj sobi. Hose je znao da polućerka ne zna da pliva, ali je ipak rekao da se iznenadio kada je saznao da se utopila. Međutim, video zapis čitavog događaja, dovoljan je dokaz da ga osudi na zatvorsku kaznu bez mogućnosti pomilovanja.

Tokom celog suđenja Hose se branio ćutanjem i nije želio da svedoči. Tužiilaštvo je su zatražilo kaznu od 40 godina, ali sudija je, nakon što je podrobno pregledao snimak, kaznu drastično povisio i osudio ga na 100 godina zatvora.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.