UBIO JE ŽENU, PA UKLJUČIO FACEBOOK LIVE: Od onog što je izgovorio naježiće vam se svaka dlaka na telu! (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

jezivo!

UBIO JE ŽENU, PA UKLJUČIO FACEBOOK LIVE: Od onog što je izgovorio naježiće vam se svaka dlaka na telu! (VIDEO)

Mediji pišu da je policija obaveštena o zločinu pošto je ćerka posvađanog para prijavila incident

Objavljeno:

Abu Marvan (41), izbeglica iz Sirije, uživo je na Facebooku prenosio trenutak nakon što je nasmrt nožem izbo svoju ženu na jugozapadu Nemačke.

Na stravičnom snimku prikazan je 41-godišnji Marvan kako govori u kameru, a na njegovom licu kao i na ruci vide se tragovi krvi.

Na snimku je rekao da je ubio svoju ženu - od koje je bio razdvojen - pošto ga je izbacila iz kuće u koju je došao da bi se pomirio s njom.

- Ćao, ja sam Marvan. Upravo sam bio sa svojom ženom. Izbacila me iz kuće i ja sam je ubo nožem. Rekao sam joj: pusti mog sina da živi sa mnom, ali ona je odbijala to da učini i htela je da se obrati socijalnoj službi. Tad sam joj 3-4 puta zario nož. Da li je mrtva ili živa, ne znam. A ovde je moj sin. On želi da živi sa mnom. Samo želim da živim sa svojom decom. Ja nisam kriminalac, ali ako vam neko ne dopusti da živite u miru, morate nešto učiniti - rekao je.

Svojim prijateljima na Facebooku kazao je da je to učinio kako bi poslao poruku svim ženama koje se "igraju" sa svojim muževima: "Ovako ćete i vi završiti".

Marvan, inače poreklom iz Sirije, optužen je da je zaklao svoju 37-godišnju partnerku pet puta joj zarivši nož u vrat. Tada je istrčao sa svojim 12-godišnjim sinom, a onda sav krvav upalio Facebook Live, pišu lokalni mediji.

Marvana je uhapsila policija u gradu Karlsrue nedugo nakon što je pobegao sa mesta zločina, javlja Al Arabiya English.

Mediji pišu da je policija obaveštena o zločinu nakon što im je malena kći posvađanog para prijavila incident.

U snimci, koja je sada uklonjena s Facebooka, vidi se kako Marvan krvlju natopljenom rukom dodiruje lice. Arab News javlja da je prilikom snimanja live videa zamolio korisnike Facebooka da dalje dele njegovu objavu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.