HOROR NA AERODROMU: Nakon porođaja OSTAVILA BEBU u WC-u! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

užasno!

HOROR NA AERODROMU: Nakon porođaja OSTAVILA BEBU u WC-u! (VIDEO)

Video su objavile upravo lokalne vlasti savezne države Arizona, na..dajući se kako će neko prepoznati majku i prijaviti je policiji

Objavljeno: 22:34h

Nadzorne kamere na aerodromu u američkom gradu Takson 14. januara ove godine snimile su ženu kako ostavlja novorođenče na stolu za menjanje pelena u WC-u, objavio je Radar Online.

Video su objavile upravo lokalne vlasti savezne države Arizona, nadajući se kako će neko prepoznati majku i prijaviti je policiji.

Pretpostavlja se da se žena porodila u jednoj od zgrada aerodroma, nakon čega je bebu zamotala u ćebe, a zatim je odnela i ostavila u WC-u. Kraj bebe dečaka je pronađeno i pismo, koje je majka napisala u njegovo ime.

Kamere su snimile ženu kako novorođenče ostavlja u WC-u
Kamere su snimile ženu kako novorođenče ostavlja u WC-u foto: Printscreen/youtube

- Molim vas, pomozite mi... Moja mama nije ni znala da je trudna... Nije sposobna da se brine za mene. Molim vas, predajte me nadležnim vlastima, neka mi pronađu dobar dom... - stoji u pismu.

- Želim mu sve najbolje, a to definitivno nisam ja. Oprostite mi, preklinjem vas - završava pismo ova očajna majka.

Novorođenče je pronašao radnik aerodroma, a beba je odmah predata centru za socijalnu zaštitu. Policija i dalje intenzivno traga za majkom, kojoj će se suditi za napuštanje deteta.

Bonus video:

PAKETI STRAVE U INDONEZIJI!Pronađene ukrašene ljudske lobanje

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.