ZALJUBIO SE U VLASTITU ĆERKU: Nakon romanse, dobili su dete, a onda se desilo nešto neočekivano!
ZALJUBIO SE U SVOJU ĆERKU, Foto: Magazin.ba

strahota!

ZALJUBIO SE U VLASTITU ĆERKU: Nakon romanse, dobili su dete, a onda se desilo nešto neočekivano!

Steven Pladl (42) i njegova ćeka Katie (20) otpuženi su za incest nakon što je njegova bivša žena prijavila policiji da je Keti ostala trudna sa svojim ocem

Objavljeno: 19:18h

Kod svojih bioloških roditelja došla je živeti kada je napunila 18 godina, a kroz tri meseca ona i njen otac zaljubili su se. Nedavno su dobili i dete zajedno. Pritvorili su ih…

Steven Pladl (42) i njegova ćeka Katie (20) otpuženi su za incest nakon što je njegova bivša žena prijavila policiji da je Keti ostala trudna sa svojim ocem.

Keti su njezini roditelji nakon rođenja dali na usvajanje, ali kad je napunila 18 godina odlučila je pronaći svoje biološke roditelje kako bi bila u kontaktu s njima. Njen naum se ostvario – pronašla ih je preko društvenih mreža.

Pre dve godine došla je živeti kod njih, zajedno sa još dvoje dece koje je par imao. Steven i njegova supruga rastali su se tri meseca nakon Ketinog dolaska, a supruga je izjavila nadležnim institucijama kako je zadnjih mesec dana braka Steven spavao na podu ćerkine sobe.

Od dvoje druge dece saznala je da je Keti trudna i to sa Stivenom, kao i da je otac naredio deci da svoju sestru nazivaju pomajkom.

Kontaktirala je bivšeg supruga i on je priznao da očekuje dete s Keti te da se planiraju oženiti, iako to zakonski nije moguće.

Dete su dobili u septembar prošle godine, a uhvaćeni su mesec dana kasnije. Stiven je izašao iz zatvora nakon što je platio kauciju, ali Keti je i dalje iza rešetaka, javlja Daily Mail.

Ne zna se sa sigurnošću kod koga se dete nalazi. Prema zakonu države Virdžinije, za incest mogu dobiti od jedne do pet godina zatvora i novčanu kaznu do 2.500 dolara.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.