JEZIVA SMRT U INDIJI: Poginuo kada ga je povukao uređaj za MAGNETNU REZONANCU!
Magnetna rezonanca ubila čoveka u Indiji, Foto: Pixabay

strava i užas

JEZIVA SMRT U INDIJI: Poginuo kada ga je povukao uređaj za MAGNETNU REZONANCU!

Preminuo je za dva minuta..

Objavljeno:

Radžeš Maru (32) iz Indije umro je na bizaran način - njega je uređaj za magnetnu rezonancu privukao i zakačio za mehanizam.

Policija je zatim uhapsila tri člana medicinskog osoblja bolnice u kojoj je došlo do incidenta zbog smrtnog slučaja uzrokovanog nemarom.

Nesreća se dogodila dok je mladić bio u poseti rođaki i u sobu unosio bocu za kiseonik za koju se veruje da je oštećena nakon udara u mašinu, a prema prvim informacijama Maru je preminuo zbog udisanja tečnog kiseonika.

Obdukcija je pokazala da je smrt usledila zbog gomilanja vazduha između pluća i tkiva koje vezuje grudni koš. Pojedini mediji su naveli da je Maru preminuo za dva minuta.

Ujak stradalog mladića, govoreći u ime porodice, rekao je da su šokirani i da ih je incident veoma potresao.

- Čim je ušao u sobu noseći bocu ispostavilo se da je mašina uključena. Povukla ga je i ruka mu se zaglavila, a telo nadulo i nije mogao da govori - rekao je Hariš Solanki, Maruov rođak.

Ruka stradalog mladića bila je zaglavljena između mašine i boce, a zbog snažnog magnetnog polja nije bilo moguće da je maru oslobodi. Veruje se da je radio kao trgovac i da se njegova porodica oslanjala na njegova primanja, a da je otišao u posetu svekrvi njegove sestre koja je hospitalizovana zbog gripa, te da se ponudio da unese bocu i da nije znao da je aparat uključen.

Tri člana medicinskog osoblja bolnice su uhapšena zbog nemara, policija je na uvid dobila i snimke sigurnosnih kamera i pokrenuta je istraga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.