VOLIM TEČU IAKO JE STARIJI OD MENE 32 GODINE! Niko nas neće rastaviti, venčaćemo se!
LJUBAVNA PRIČA NEMICE I NJENOG TEČE, Foto: Printscreen / /rtlnext.rtl.de

bizarno?

VOLIM TEČU IAKO JE STARIJI OD MENE 32 GODINE! Niko nas neće rastaviti, venčaćemo se!

Roditelji su ćerku odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna, ali ona je i dalje insistirala da je sa Gerritom otišla dobrovoljno

Objavljeno:

Džozefina P. je pobegla sa tečom kad joj je bilo 14. Putovali su u kamperu, a na kraju su ih našli na jugu Francuske. Vratili su ju roditeljima koji su tvrdili da je njihova ćerka psihički bolesna.

Nemica i njen teča Gerit H. tri se godine bore za svoju ljubav. Džozefina je imala samo 14 godina godina kada su ona i Gerrit pobegli. U kamperu su putovali Belgijom, Španijom i Francuskom. Na kraju ih je videla jedna žena u prodavnici na jugu Francuske i sve je prijavila policiji. Devojka je vraćena roditeljima, a Gerritu je pretilo hapšenje.

Roditelji su ćerku odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna, ali ona je i dalje insistirala da je s Gerritom, otišla dobrovoljno.

Tvrdila je da ga voli i da ih ništa neće rastaviti.

Budući da nije bilo dokaza da su spavali zajedno dok je ona bila mlađa od 16 godina, Gerrit nije kažnjen, a sud je odlučio i da im se ne sme zabraniti da se viđaju jer bi to loše delovalo na nju.

Ona danas ima 17 godina, a Gerrit, bivši muž sestre njenog oca, 49. Razlika od 32 godine im ne smeta, a Džozefina kaže da će se venčati sledeće godine kada ona napuni 18.

- I dalje se borimo da drugi prihvate našu ljubav. Gerrit nikada nije manipulisao sa mnom. Ja sam htela taj kontakt i sama sam razvila osećaje prema njemu - kaže ona.

Gerit tvrdi da je u početku odbijao tu vezu jer je imao porodicu koju nije htio ostaviti. Danas o svojoj vezi kažu:

- Mi smo sretan par, najbolji prijatelji, srodne duše. Razumemo se i jako nam je lepo zajedno.

Par živi u stanu u Berlinu.

Pogledajte bonus video:

CRVI U INTERVJUU ZA ESPRESO: Ja sam grandž dete i muzika sa početka '90ih najviše izlazi u mom sviranju hteo ja to ili ne

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.