OVU ŽENU MRZI CEO SVET ZBOG NJENOG HOBIJA: Neće vam biti svejedno kad vidite o čemu je reč! (VIDEO)
Foto: print screen instagram / kendalljones

ima i božićno izdanje

OVU ŽENU MRZI CEO SVET ZBOG NJENOG HOBIJA: Neće vam biti svejedno kad vidite o čemu je reč! (VIDEO)

Na jednoj od uznemirujućih fotografija devojčica pozira uz ubijenog vepra, dok njena roze puška stoji naslonjena na ubijenu životinju

Objavljeno:

Atraktivna navijačica i TV voditeljka iz Teksasa podstiče roditelje da joj šalju fotografije divljih životinja koje su ubila njihova deca za njeno takmičenje "Slatki mali lovci". Strastveni lovac Kendal Džons (22) je izazvala zgražanje javnosti objavljujući fotografije dece koja poziraju uz ubijene životinje.

TAJNI PROJEKAT PENTAGONA: Američka vlada potrošila 22 MILIJARDE DOLARA za istraživanje VANZEMALJACA!

Ona ove fotografije objavljuje na svom Fejsbuku. Tako na jednoj od uznemirujućih fotografija devojčica pozira uz ubijenog vepra, dok njena roze puška stoji naslonjena na ubijenu životinju. Na drugoj fotografiji devojčica drži nogu ubijenog jelena koji visi sa krova garaže, a na podu oko nje mogu se videti lokve krvi.

- Mislim da je ova fotografije moj favorit godine - napisala je Džons.

Ovo bizarno takmičenje dobilo je i božićno izdanje, a Kendal je dosad dobila više od 200 fotografija koje su joj poslali roditelji.

Ova kontroverzna devojka voli da se hvali da je počela ubijati životinja još kao osmogodišnjakinja. Njene fotografije sa safarija, na kojim se hvali svojim ulovima, izazivaju bes ljubitelja životinja širom svijeta. Na njima se Kendal zadovoljno smeška uz lešine lavova, slonova, nosoroga i drugih životinja iz afričke savane, držeći u rukama oružje kojim ih je ubila.

A post shared by Kendall Jones (@_kendalljones_) on

- Sa 14 godina postala sam najmlađa osoba koja je uspela uloviti "afričkih velikih 5" - belog nosoroga, lava, leoparda, afričkog slona i afričkog bivola - pohvalila se.

Mnogi je napadaju u komentarima ispod fotografija, nazivaju "bolesnom" i

zahtevaju da se fotografije uklone. Čak su pokrenuli i onlajn peticiju da ih skine uz obrazloženje da promoviše okrutnost prema životinjama koje su i zaštićene vrste.

A post shared by Kendall Jones (@_kendalljones_) on

Ali Kendal ne odustaje. Od svog hobija napravila je unosan posao. Zarađuje bogatstvo snimajući videe za Jutjub i televizijsku emisiju o lovu, a pojavljuje se i na izložbama.

Ne uspevaju da je uplaše ni prijetnje smrću. Njeni suparnici osnovali su Fejsbuk grupu "Ubij Kendal Džons " koja je skupila 4500 članova,ali je na kraju je ipak ugašena.

A post shared by Kendall Jones (@_kendalljones_) on

(Espreso.co.rs / Izvor: thesun.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.