UZELA JE DEČKOV TELEFON: Nije mogla da spava noćima posle onog što je videla! (FOTO)
Foto: Stock Shutterstock

koji šok

UZELA JE DEČKOV TELEFON: Nije mogla da spava noćima posle onog što je videla! (FOTO)

Ono što je neimenovana devojka otkrila šokiralo ju je toliko, da ne zna kako da se postavi. Danima zbog svog otkrića ne spava

Objavljeno:

Kopanje po partnerovom mobilnom telefonu se može loše završiti, barem je tako ispalo za jednu devojku. Tajne poruke, dopisivanja i razmenjivanje fotografija noćna su mora svih onih koji su zaljubljeni.

Devojke strepe od drugih zgodnih žena, muškarci se boje da ih njihove žene varaju sa drugim muškarcima.

Ono što je neimenovana devojka otkrila šokiralo ju je toliko, da ne zna kako da se postavi. Danima zbog svog otkrića ne spava.

- Moj dečko Džered je ljubav mog života. Planirali smo venčanje. Sinoć, dok sam u njegovom telefonu tražila broj telefona jednog prijatelja, našla sam ovu sliku. Poslanu muškarcu. Što da radim? - napisala je jedna devojka na Imgur-u uz sliku na kojoj njen dečko pravi selfi, na kojoj se vidi da umesto donjeg rublja nosi pelenu.

Sliku je objavila na internetu i pitala komentatore za savet. Mnogi joj nisu verovali da je slučajno tražila broj telefona od prijatelja, drugi su joj zamerili što je fotografiju objavljivala javno, a treći su samo vrištali od smeha.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.