Vodim ljubav sa bakom mog deteta, zaljubio sam se u nju! O ovoj ispovesti bruji ceo svet!
Foto: Pixabay.com

bizarno!

Vodim ljubav sa bakom mog deteta, zaljubio sam se u nju! O ovoj ispovesti bruji ceo svet!

"Seks sa njom je neopisivo bolji nego sa njenom ćerkom"

Objavljeno:

Sanovoj kolumnistkinji Diedre Sanders, koja već godinama odgovara na najteže dileme čitalaca - uglavnom vezanih za seks, ovaj put javila se osoba sa prilično čudnim problemom.

"Draga Deidre, imam strastvenu aferu sa majkom svoje devojke. Znam da je to pogrešno, ali zaljubio sam se u nju i ne želim da se završi. Imam 24 godine i devojku od 22. Zajedno smo četiri godine i imamo sina od devet meseci.

Njena majka ima 39 godina, nema partnera, a vrlo je privlačna i seksi. Moja devojka je nakon porođaja počela da radi i njena majka dolazi kod nas da čuva našeg sina.

Jedno jutro devojka je otišla na posao, a ubrzo je stigla njena mama. Popela se na sprat i pokucala na vrata naše spavaće sobe.

foto: Pixabay.com

Izgledala je neverovatno. S nevericom sam gledao u njeno telo.

U jednom trenutku mi se nasmejala, pa sam joj prišao i počeo da je ljubim.

Prvo je pružala otpor, ali ubrzo je popustila i dopustila mi je da je ljubim svuda. Vrlo brzo smo se i poseksali. Bilo je sjajno. Ona je strastvena žena.

Seks sa njom je neopisivo bolji nego sa njenom ćerkom koja me uvek natera da stavim kondom. Ali osim seksa, počela je da se brine za mene i na druge načine, pere i pegla mi veš, sprema zdrave obroke...

foto: Pixabay.com

Imam osećaj da me voli više od devojke.

Međutim, jednog jutra naišao je brat moje devojke i video nas u akciji. Bio je izuzetno besan, ali moja tašta ga je upozorila da nikome ne govori ni reč i da se više ne približava spavaćoj sobi.

Plašio sam se da će sve reći mojoj devojci, ali to se još uvek nije dogodilo. Strah me je da će se to desiti i da će sve nestati.

Deidre je bila u čudu, ali odgovor je bio vrlo jednostavan i njen savet stavlja tačku na sve "čudne" stvari u ovom odnosu.

"Treba da se plašiš. Pitanje je vremena kada će brat reći nešto ili će devojka saznati na drugi način. Izdalo je dvoje ljudi kojima treba najviše da veruje. Zapitaj se kakva majka partnera svoje ćerke ohrabruje varanje? Svojoj ljubavnici reci da si shvatio da oboje pravite veliku grešku. A tu je i dete", odgovorila mu je Diedre.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.