Olga je poslala selfi BRATU, a par minuta kasnije DEČKO JE ZADAVIO IZ SUMANUTOG RAZLOGA
Foto: Youtube printscreen

užas iz rusije

Olga je poslala selfi BRATU, a par minuta kasnije DEČKO JE ZADAVIO IZ SUMANUTOG RAZLOGA

Sadikov je policiji rekao da je Olgu zadavio konopcem, a potom je njeno telo sakrio u grmlje

Objavljeno:

Majka dvoje dece poslala je selfi bratu, samo nekoliko minuta pre nego će je zadaviti čovek koji ju je vozio jer nije pristala da ima seks s njim. Ovu vest objavila je ruska policija koja veruje da se upravo to dogodilo Olgi Emeljanovoj. Za ubistvo je osumnjičen Rasim Sadikov (30). Ženu, koja se nedavno razvela od supruga, obećao je da će je odvesti na romantični piknik u predgrađu Salavata na jugu Rusije. Pretpostavlja se da ga je Olga upoznala na internet stranici za traženje partnera, piše "Dejli Mejl".

“Negde me vozi”, napisala je Olga bratu. Kad ju je on upitao "Je l' u šumu?", odgovorila mu je: “Da!”.

Sadikov je policiji rekao da je Olgu zadavio konopcem, a potom je njeno telo sakrio u grmlje. Organi reda posle nekoliko danas su pronašli telo nesrećne žene. - Mislio je da je počinio savršen zločin. Rešio se tela i dokaza, čak se i preselio u drugi grad. Svedoka okrutnog ubistva nije bilo, ali nije računao na jednu stvar. Njegova žrtva snimila je selfi i poslala ga bratu pre smrti. Nedugo posle poruke, Olga više nije bila na mreži nije odgovarala na poruke. Njena porodica je potom otišla u policiju, prenosi televizija NTV.

Ubica je rekao da je sve bilo romantično dok Olgu nije zgrabio za bluzu. Sve čega se, kako kaže, potom seća je kako mu je "poletela ruka" i kako je davio žrtvu. Sadikov je u dvomesečenom pritvoru dok traje istraga. Ukoliko ga osude, mogao bi da dobije 15 godina robije.

(Espreso.co.rs / Novosti online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.