SKANDALČINA TRESE BOLNICU! Dve sestre su dobile otkaz jer su se igrale sa PACIJENTOVIM GENITALIJAMA NAKON NJEGOVE SMRTI!
Foto: Pixabay

Šta je bre ovo?

SKANDALČINA TRESE BOLNICU! Dve sestre su dobile otkaz jer su se igrale sa PACIJENTOVIM GENITALIJAMA NAKON NJEGOVE SMRTI!

Slučaj je otkriven kada je jedna od sestara rekla nešto o tome pred koleginicom koja nije bila umešana u incident

Objavljeno:

Pet sestara zdravstvenog centra Denver suspendovano je na tri nedelje nakon što su se divile genitalijama muškog pacijenta i dok je ležao u bolnici, a i nakon smrti.

Bizarni incident se dogodio između 31. marta i 3. aprila, ali je prijavljen tek 8. maja.

Jednom prilikom, kako se navodi, sestra je otvorila vreću sa telom da pogleda pacijentove genitalije, potvrdio je zvaničnik bolnice.

Slučaj je otkriven kada je jedna od sestara rekla nešto o tome pred koleginicom koja nije bila umešana u incident. Ona je odmah prijavila slučaj zvaničnicima koji su pozvali policiju.

foto: Reuters

- Njihovo ponašanje, koje krši naša pravila i Kod ponašanja na vreme su prijavljeni nadležnim vlastima, uključujući policiju i Odbor medicinskih sestara države Kolorado. Unutrašnja istraga rezultirala je disciplinskim merama protiv svih odgovornih za incident i o svemu je obaveštena pacijentova porodica - navela je bolnica u saopštenje.

Istražitelji su rekli da je "više članova osoblja gledalo pacijenta dok je bio nesposoban, uključujući i nakon što je preminuo".

U međuvremenu, četiri sestre su se vratile na posao, dok druga više tu ne radi, iako nije dobila otkaz.

Bolnica se izvinila za njihovo ponašanje.

(Espreso.co.rs/dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.