VOLI DA SE TRLJA PO HAUBI, A TEK KAD VIDITE KAKO GA LJUBI! Ovaj mladić je zaljubljen u svoj automobil i imaju redovan seks! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

UH LA LA!

VOLI DA SE TRLJA PO HAUBI, A TEK KAD VIDITE KAKO GA LJUBI! Ovaj mladić je zaljubljen u svoj automobil i imaju redovan seks! (VIDEO)

On voli da sa svojim autom gleda zalazak sunca i da mu kupuje poklone...

Objavljeno:

Natanijel je mladić koji je u ljubavi sa svojim automobilom. Svojim kolima je dao ime Čejs, a u njegov posed je došao pre šest godina.

On priznaje da ga je automobil privukao i da je on u srećnoj vezi sa njim već 6 godina. Natanijel je postao opsednut svojim automobilom dok je bio tinejdžer, ali se zaljubio tek kada je video "Čejsa".

JEZIVA SMRT: Tinejdžerka pronađena u lokvi krvi nakon eksplozije ekstazija u stomaku!

Njegova cimerka kaže da joj je u početku bilo teško da prihvati to što vidi, jer joj je cela situacija bila izuzetno čudna.

Natanijel ima drugačije seksualno opredeljenje koje se naziva "objektofilija" koja označava da osoba može da razvije emotivnu i seksualnu vezu sa nekim predmetom.

Kada opisuje svoj seks sa kolima, ističeda najviše voli da ga ljudi po haubi i da mu se to sviđa najviše. A kada je reč o samom seksualnom odnosu, primenjuje pozu u kojoj legne ispod vozila i "trlja se o njega".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.