SVIREPA LIKVIDACIJA SATANISTA: Spalili trudnicu na ulici, od nje je ostao samo pepeo!
Foto: Printscreen/Twitter/DiarioNCO.Oficial

ISTRAGA U TOKU

SVIREPA LIKVIDACIJA SATANISTA: Spalili trudnicu na ulici, od nje je ostao samo pepeo!

Advokat koji je radio na slučaju kada je bila svedok ubistva veruje da njena smrt nije povezana sa porodičnim nasiljem i da je njeno ubistvo u vezi sa trgovinom drogom

Objavljeno: 12:35h

Devojka koja je bila u šestom mesecu trudnoće ubijena je na šestom kilometru puta u Argentini i veruje se da je bila žrtva napada satanista.

Tri šestice koje se povezuju sa smrću Fernande Perejre najverovatnije predstavljaju "666" imenovane u knjizi Otkrovenja kao "broj zveri".

Njeno telo je spaljeno u toliko jakoj vatri da je mogla da se identifikuje samo na osnovu ogrlice koja je ostala, a telo je pronađeno u blizini grada Rincon de los Sauces. Ubice su koristile veliku količinu benzina kako bi spalile njeno telo od kojeg je ostao samo pepeo.

Policija navodi da je ona prevezena u kombiju koji je potpuno očišćen od tragova krvi i kose žrtve, a u vezi sa ubistvom su uhapšene tri osobe.

Policija je uhapsila njenog bivšeg dečka Luciana Hernandeza i njegova dva prijatelja Osvalda Katilja i Dijega Marilana.

Osumnjičeni su povezani i sa trgovinom drogom i veruje su da su praktikovali satanizam i rituale nepoznate afričke religije. Policijski istražitelji su imenovali San La Muerte (Svetog smrtnika), zaštitnika trgovaca drogom, i Destranca Rua, entitet koji je povezan sa angolskom "kimbanda" reliligijom koja se pojavila u navodnom ritualu.

Prilikom pretraživanja kuća osumnjičenih pronađena je satanistička muzika i fotografije sa tridentima i ženama u plamenu. Pored toga postoji sumnja da je ovca koju su pronašli u dvorištu korišćenja u ritualu.

Na hiljade meštana protestovalo je zbog ovog jezivog i šokantnog ubistva, a zajednica je poznata po velikim socijalnim problemima jer je više od 1.000 ljudi ostalo bez posla u benzinskim kompanijama.

Narko karteli su iskoristili ovaj haos i otpočeli kontrolu zajednice.

Pre ovog brutalnog ubistva Perejra je bila žrtva nasilja kada ju je bivši dečko i otac jednog od njene troje dece brutalno pretukao na ulici. Policija ga je uhapsila ali je ubrzo oslobođen.

Dve godine kasnije u novembru 2016. godine bila je svedok ubistva kada je narko kartel ubio tinejdžera. Nakon toga je dobijala poruke pretnje smrću, ali policija ne veruje da je to povezano sa njenim ubistvom.

Za sada imaju dve teorije - jedna je da ubijena jer je zatrudnela sa drugim muškarcem, dok je druga da je ovo upozorenje narko katrela svima da ne ulaze u sukobe sa njima.

Advokat koji je radio na slučaju kada je bila svedok ubistva veruje da njena smrt nije povezana sa porodičnim nasiljem i da je njeno ubistvo u vezi sa trgovinom drogom.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.