BRUTALNO UBISTVO: Indijku porodica mučila, terali je da jede izmet i iskopali joj oči!
Foto: AP/Ilustracija

verovali da je veštica

BRUTALNO UBISTVO: Indijku porodica mučila, terali je da jede izmet i iskopali joj oči!

Kenjin sin od 15 godina je prisutvovao ovom brutalnom napadu, ali mu je starešina sela naredio i zabranio da prijavi slučaj

Objavljeno:

Kako prenose svetski mediji, jedna Indijka je brutalno mučena do smrti od strane svoje porodice jer su verovali da je veštica. Kenja Devi (40) je pretpela jezivu torturu, u kojoj su je prvo skinuli do gole gože, zatim je naterana da jede izmet i paljenje, a na samom kraju su joj iskopali oči vrelim metalom.

Ona je živela u selu Kadera u severnoj Indiji preminula je od posledica povreda koje je zadobila, a policija je navela da je porodica spalila telo kako bi prikrila dokaze.

AVGANISTANAC UZ PRETNJU SKALPELOM POKUŠAO DA SILUJE ŽENU U DUGAVAMA: Horor u zagrebačkom naselju!

Policija je uhapsila petoro ljudi, uključujući i njeno dvoje maloletnih nećaka, optuženih za njeno ubistvo. Kako su njeni ostaci već kremirani, policija se nalazi pred velikim problemom u skupljanju dokaza.

Kenjin sin od 15 godina je prisutvovao ovom brutalnom napadu, ali mu je starešina sela naredio i zabranio da prijavi slučaj.

Starešine sela su navodno "oslobodile" počinioce prisiljavajući ih da se okupaju u obližnjoj reci i zadužili ih da rade na hranjenju krava, a članovima porodice koji su bili besni su pripretili socijalnim bojkotom ukoliko slučaj prijave policiji.

Policiji je slučaj privukao pažnju kada je njena rođaka Mahadev Regar otišla na sahranu i pozvala policiju nakon što je saznala kako je Kenja preminula.

Uhapšeni članovi porodice su rekli da su bili naterani da je ubiju jer je bila veštica, ali se veruje da je pravi razlog zemljište.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.