UDARAO JE ŽENU U GLAVU DOK NIJE UMRLA, A ONDA NJENO TELO VUKAO PO KRUZERU: Čovek ubio suprugu jer "nije prestajala da mu se smeje"!
Foto: Profimedia

bizarno!

UDARAO JE ŽENU U GLAVU DOK NIJE UMRLA, A ONDA NJENO TELO VUKAO PO KRUZERU: Čovek ubio suprugu jer "nije prestajala da mu se smeje"!

Jedan od svedoka navodi da je ušao u sobu bračnog para pre nego što su stigli pripadnici obezbeđenja, kao i da je video kako osumnjičeni telo svoje supruge vuče ka balkonu

Objavljeno:

Muškarac iz Jute u SAD osumnjičen je da je ubio svoju suprugu na kruzeru na Aljasci „zato što nije htela da prestane da mu se smeje“, piše BBC.

Reč je o 39-godišnjem Kenetu Manzanaresu, a ubijena je njegova supruga Kristi.

ŠTA REĆI, OSIM - OLOŠ!!! Ceo svet traži kaznu za monstrume koji su zavezali ajkulu za gliser i dali pun gas! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Njeno telo pronađeno je u sobi bračnog para na kruzeru sa više povreda glave, dok su pripadnici obezbeđenja na odeći i rukama Keneta Manzanaresa pronašli tragove krvi, navodi se u sudskim dokumentima.

Njegov branilac nije davao komentar za medije, a ubistvo se dogodilo u utorak uveče. Slučaj istražuje FBI zato što se ubistvo dogodilo u vodama SAD. Jedan od svedoka navodi da je ušao u sobu bračnog para pre nego što su stigli pripadnici obezbeđenja, kao i da je video kako osumnjičeni telo svoje supruge vuče ka balkonu. Svedok navodi da je potom telo žene uhvatio za noge i „povukao je unutra“. Nakon toga, pitao je Manzanaresa šta se dogodilo, a on je navodno rekao: “Nije htela da prestane da mi se smeje“. Osim toga, prema podacima iz sudskih dokumenata navodi se da je osumnjičeni tokom ispitivanja rekao: “Moj život je gotov“. Ubistvo se dogodilo an Emerald princes kruzeru koji je sa 3.400 putnika iz Sijetla u nedelju krenuo na sedam dana dugo putovanje. Šef ubijene Kristi Manzanares opisao ju je kao “posvećenu majku koja je balansirala između smena na poslu kako bi joj deca bila prioritet“. Kako se navodi, u trenutku ubistva na kruzeru je bilo još članova porodice Manzanares, ali detalji o njima nisu objavljeni. Manzanares će pred sudom biti saslušan 10. avgusta, a prvo pojavljivanje pred sudom u Enkoridžu imao je preko video linka.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.