DRŽALA JE ĆERKU ZATVORENU NA TAVANU 25 GODINA: Razlog je gori od onoga koji ste zamišljali! (VIDEO)
Foto: Printskrin

UŽASNA PRIČA

DRŽALA JE ĆERKU ZATVORENU NA TAVANU 25 GODINA: Razlog je gori od onoga koji ste zamišljali! (VIDEO)

Naime 1876. godine, u Parizu, Blanš Monijer koja je tada imala 25 godina zaljubila se u starijeg, siromašnog advokata, koji se nije nimalo sviđao njenoj aristokratskoj majci

Objavljeno:

Monijer je bila odlučna da se uda za ljubav svog života. Zatim je odjednom, doslovno preko noći, Blanš nestala s lica zemlje. Majka i brat su je oplakali i nastavili sa svakodnevnim životom, iako su potajno krili strašnu tajnu.

1901. godine, 25 godina nakon nestanka mlade devojke, državni advokat je dobio misteriozno pismo u kom je neko naveo da piše u ime usedelice koja je, izgladnela i zarobljena, na tavanu kuće gospođe Monijer već četvrtinu veka, gde živi u vlastitom smeću.

DOBIO JE MNOŠTVO PONUDA: Mladi doktor je potražio smeštaj na internetu, a onda je postao popularan preko noći! (FOTO)

Šokirani pismom, policajci su odmah krenuli da istražuju. Policija je provalila u kuću i na tavan, na kom ih je zapljusnuo strašan smrad. Još veći šok je usledio kad su otkrili jezivo mršavu ženu koja se stisnula na krevetu i sakrivala od svetla koje nije videla 25 godina. Blanš, koja je u tom trenutku težila svega 25 kilograma, bila je zatvorenica vlastite majke.

Jedan svedok je opisao scenu na koju su naišli: "Jadna žena je ležala potpuno gola na ofucanom žičanom dušeku. Oko nje su bili ostaci izmeta i urina, te komadi mesa, voća, povrća, ribe i bajatog hleba. Bube su se kretale po njenom krevetu. Vazduh se nije mogao disati, a smrad je bio toliko jak da nismo mogli ostati u prostoriji dovoljno dugo da završimo istragu.

" Majka jadne Blanš je odmah je uhapšena i umrla je u zatvoru 15 dana kasnije, nakon što je priznala svoj zločin. Naime, nakon što je njena kćer odbila okončati vezu sa starijim advokatom, ona ju je odlučila zatvoriti u malenu prostoriju dok se ne predomisli. Ova se nikad nije predomislila, a majka ju je nastavila držati zatvorenom i nakon smrti ljubavnika, 1885.

odine.

Blanšin brat je osuđen na 15 meseci zatvora zbog pomaganja majci u zločinu, ali ubrzo je pušten jer je tvrdio da je njegova sestra mogla izaći u bilo kom trenutku, ali to nije želela učiniti. Blanš je ipak umrla 1913. godine u sanatorijumu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.