MISLIO SAM DA SI TI TVOJA CIMERKA! Pokušao da siluje devojku pa joj se OPRAVDAO?!
Foto: Printscreen/facebook

pobrkao

MISLIO SAM DA SI TI TVOJA CIMERKA! Pokušao da siluje devojku pa joj se OPRAVDAO?!

Devojka koju je napastvovao, spavala je u svom apartmanu na Menhetnu, da bi je iznenada probudio Romero koji je bio na njoj i pokušavao da je siluje

Objavljeno: 22:48h

Henri Romero (34) optužen je da je silovao tridesetjednogodišnju ženu dok je spavala u apartmanu u Njujorku. U svoju odbranu rekao je nešto gotovo neverovatno.

Romero, inače muški model, optužen je za silovanje nakon noćne pijanke. Devojka koju je napastvovao, spavala je u svom apartmanu na Menhetnu, da bi je iznenada probudio Romero koji je bio na njoj i pokušavao da je siluje.

Kako je ispričala policiji, počela je da viče "Beži od mene", na šta je on u svoju odbranu rekao "Mislio sam da si tvoja cimerka", prenosi britanski "Miror". Zatečena devoka u besu je odgovorila "Kako to misliš? Ona je plava, a ja imam crnu kosu".

foto: Printscreen/facebook

Njihovu viku čula je njena cimerka, koja je za američke medije rekla da je Romero otišao u njenu sobu misleći da je ona tamo.

Dve devojke su tu noć, 21. marta, provele sa prijateljima pijući alkohol u gej klubu. Žrtvina cimerka je, kako je rekla medijima, rekla Romeru da može da spava na podu kako ne bi putovao nazad do Kvinsa gde stanuje.

Međutim, ona je napustila grupu koja je izašla u provod ranije, jer je Romero počeo da se ponaša "čudno". Rekao joj je da "hoće da igra za njega, jer ju je zato i doveo", ali i da je način na koji je to izgovorio bio čudan.

foto: Printscreen/facebook

Otišla je da jede, a kada se vratila u kući, zatekla je Romera kako spava na podu, kao i da je njena drugaraica iz nekog razloga zamenila sobe. Romero je oslobođen uz kauciju od 3.000 dolara, a pred sudom će se naći 1. avgusta.

(Espreso.co.rs / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.