NIKADA NISAM IMALA SEKS, TO JE ZA ŽIVOTINJE! Sećate se devojke koja se operisala da bi bila Barbika! Šokirala je ponovo ceo svet! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/valerialukyanova

živa lutka

NIKADA NISAM IMALA SEKS, TO JE ZA ŽIVOTINJE! Sećate se devojke koja se operisala da bi bila Barbika! Šokirala je ponovo ceo svet! (FOTO)

Lukjanova je privukla pažnju svetske javnosti kada je izjavila "da bi se pre ubila nego imala decu."

Objavljeno:

Valerija Lukjanov iz Ukrajine, poznatija kao živa Barbika, podvrgla se nizu plastičnih operacija kako bi ličila na popularnu lutku. Ona je izjavila je da nikada nije imala seks, kao i da je telesna privlačnost životinjski instinkt koji ona ne poseduje.

Posebnu pažnju svetske javnosti Lukjanova je privukla kada je izjavila "da bi se pre ubila nego imala decu."

Ona je dokaz da barbika postoji: O transformaciji ove devojke priča ceo svet! (FOTO) (VIDEO)

VIŠE NIJE TAKO LEPA? Najpoznatija barbika na svetu konačno pokazala fotke bez šminke! (FOTO)

– Gadi mi se ideja da imam decu. Većina ljudi ima decu samo da bi ispunili svoje vlastite ambicije. Žele da odgaje lekara ili pisca. S druge strane postoje očajne žene u tridesetim koje žele nekoga ko će ih voleti. Zašto? Samo da bi im na samrtnoj postelji doneo čašu vode. Radije bih umrla mučeničkom smrću nego imala decu. Porodični život je najgora stvar na svetu – kaže Valerija.

Osim što izgleda, Valerija se i ponaša kao prava Barbika. Ima čak i svog Kena Dimitrija Škrabova, sa kojim živi u "otvorenom braku", a kaže da se nalazi u “paralelnom univerzumu u kojem nema polova i u kojem nema dece”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.