UŽAS! Ovo su 10 NAJGADNIJIH STVARI pronađenih u LJUDSKOM TELU (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Facts Verse

da se naježiš

UŽAS! Ovo su 10 NAJGADNIJIH STVARI pronađenih u LJUDSKOM TELU (VIDEO)

Zgrozićete se kada saznate šta je sve ljudima izazivalo bol, a operacijama je utvrđeno o čemu se tačno radi
Objavljeno: 17:00h

Većini je gadno kada progutaju muvu, ili još gore pauka. Čak i samo pojavljivanje pauka u njihovoj blizini izaziva veliki strah. Međutim, u odnodu na ove priče to je ništa!

Ljudsko telo, sa mnoštvom otvora i dlaka, predstavlja pravi izazov za sva stvorenja koja gmižu, puze, pa čak i kopaju sebi put u potrazi za domaćinom. Bez obzira na higijenu i mesto u kome živimo, ove životinje nađu način da se domognu unutrašnjosti ljudskog tela. Iako su ekstremne, ove priče su ipak stvarne.

1. Riba u bešici

Jedan 14-godišnji dečak hitno je odvezen u bolnicu nakon jakog bola u donjem delu stomaka. Lekari su ultrazvukom ustanovili da se radi o ribi dugoj oko 2,5 cm, koja je bila zaglavljena u dečakovoj bešici. Pretpostavljaju da je riba zalutala u mokraćnim kanalima dečaka dok je urinirao. Kandiru ribe koje žive u vodama Amazona poznate su upravo po tome, međutim ovaj dečak nije bio ni blizu Amazona.

2. Moljac u uhu

Jedan Amerikanac se tokom proslave rođendana svog prijatelja odlično zabavljao, sve dok mu u uho nije uleteo moljac. Pokušavajući da ga izvadi, mladić ga je samo dublje gurao u ušni kanal. Na kraju je moljac uspešno izvađen pincetom, a u uhu je pronađen i krpelj.

foto: Printscreen/youtube/Facts Verse

3. Šišarka u plućima

Muškarac (28) godina iz čista je mira počeo da iskašljava krv, a bol u grudima bila je neizdrživa. Lekari su mislili da se radi o raku pluća, što je potvrdio i rendgen. Prilikom operacije, hirurg je uradio biopsiju - a radilo se o šišarki jelke. Pretpostavlja se da je udahnuo seme, koje se kasnije razvilo u šišarku u njegovim plućima.

4. Jegulja od pola metra u rektumu

Kinez (59), po zanimanju kuvar, javio se u bolnicu zbog temperature, bolova u stomaku i teškog rektalnog krvarenja. Lekari su sumnjali na rak i odlučili se na eksplorativnu laparotomiju. Nakon što su otvorili pacijenta, pronašli su azijsku jegulju dugu oko 50 cm u njegovom rektumu. Jegulju su mu na jednoj pijanki podmetnuli "prijatelji" u anus nakon što se onesvestio, misleći kako će to biti dobra šala.

5. Pauk ispod kože

Australijanac je na letovanju primetio je veliku crvenu mrlju na svom telu na mesto gde je imao nedavnu operaciju slepog creva. Doktori su ga uveravali da se radi o ugrizu insekta i propisali su mu antialergijsku kremu. Međutim, na koži su se nakon nanošenja kreme pojavili plihovi. Zabrinuti mladić se vratio u bolnicu, a dalje pretrage su pokazale da se radi o tropskom pauku koji je ušao u njegovo telo kroz svež rez nakon operacije i boravio ispod kože tri dana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.