JEZIVIJE NE MOŽE BITI: Gazdarica odsekla dečaku (13) ŠAKU, kad joj je tražio svojih zarađenih 40 evra! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

policija mutava

JEZIVIJE NE MOŽE BITI: Gazdarica odsekla dečaku (13) ŠAKU, kad joj je tražio svojih zarađenih 40 evra! (VIDEO)

Nećete verovati šta se desilo, i čega je sve ovaj dečak žrtva u ovom potpuno srceparajućem slučaju.
Objavljeno: 23:37h

Irfan (13) iz Šeikhupura radio je kod Šafkat Bibi, hraneći joj stoku i održavajući joj kuću za dogovorenu platu od oko 40 evra.

Jeziva priča: Ubila majku koja je ceo život terala da glumi invalida! (FOTO) (VIDEO)

Kada je dečak zatražio da mu isplati pošteno zarađeni novac, ona mu je mašinom za sečenje stočne hrane odsekla desnu šaku.

Dečakova majka je izjavila da je njenom sinu “odsečena šaka kako bi naučio lekciju da ne traži platu ukoliko nije završio svoj posao”.

Dečak je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da mu spasu ruku. Lokalna policija najpre je odbila da pokrene istragu protiv Šafkat Bibi.

Međutim, dečakova majka se obratila višim organima, a incident je privukao pažnju i glavnog ministra Pundžaba, Šahbaza Šarifa. On je tražio policijski izveštaj zbog tog incidenta i zašto je pokušano njegovo zataškavanje, navodeći da se sa počiniocima mora postupiti u skladu sa zakonom.

Deset dana posle incidenta, slučaj je konačno pokrenut. Predsednik vrhovnog suda Pakistana Mian Sakib Nisar vodi slučaj, zahtevajući da policija Pandžaba podnese izveštaj o tome u narednih 48 sati.

Prema podacima, koje ima američka vlada, tri četvrtine dece starosti od 10 do 14 godina u Pakistanu radi u poljoprivredi.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.