Jeziva priča: Ubila majku koja je ceo život terala da glumi invalida! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/HBODocs

OTAC U ŠOKU!

Jeziva priča: Ubila majku koja je ceo život terala da glumi invalida! (FOTO) (VIDEO)

Uzevši u obzir odnos zlostavljanja tužitelj je ponudio devojci nagodbu po kojoj bi dobila samo 10 godina zatvora, što je najniža moguća kazna za ubistvo drugog stepena
Objavljeno:

Gypsy Rose Blanchard čak je iznenadila i oca kada je svojim nogama ušla u sudnicu i priznala krivicu za ubistvo svoje 48-godišnje majke Dee Dee Blanchard u junu 2015.

Njena majka je tvrdila kako devojka pati od brojnih bolesti, uključujući leukemiju u ranom detinjstvu, a kasnije i mišićnu distrofiju.

Ni otac nije znao

Rod Blanchard, otac devojke, kog je njena majka napustila još pre nego što se Gypsy Rose rodila, izjavio je medijima kako je bio u “totalnom šoku” kada je ugledao svoju ćerku kako na sopstvenim nogama ulazi u sudnicu, piše The Independent.

POPILA JE VODU OD KOKOSA, A ONDA JE PROGUTALA NEŠTO LJIGAVO: Kad je otvorila ambalažu, smučio joj se život!

Gypsy Rose Blanchard bila je prisiljena da provede godine svog života u invalidskim kolicima, zarobljena u domu koji je delila sa svojom majkom u Springfildu, Misuri, rekao je njen advokat tokom suđenja.

- Stvarno sam, iskreno, verovao, da ona ima brojne zdravstvene probleme - izjavio je otac devojke.

Nakon što je napokon shvatila kako je to sve laž, Gypsy Rose Blanchard je izbola svoju majku, pa je na Fejsbuku objavila “Ku*ka je mrtva”.

Uzevši u obzir odnos zlostavljanja tužitelj je ponudio devojci nagodbu po kojoj bi dobila samo 10 godina zatvora, što je najniža moguća kazna za ubistvo drugog stepena.

Motivi finansijske prirode ili je majka bila poremećena

Po ovoj nezamislivoj priči napravljen je dokumentarni film ‘Mommy Dead and Dearest’. Film istražuje odnos između majke i ćerke, ali i šta je navelo Dee Dee Blanchard da natera ćerku da se pretvara da je hendikepirana.

Neki tvrde kako je sama majka patila od poremećaja usled kojeg se ponašala kao da osoba za koju se brine pati od teške bolesti iako je u stvari potpuno zdrava.

Ipak, drugi smatraju kako je zarobila sopstveno dete jednostavno zato da bi dobila hiljade dolara u donacijama.

(Espreso.co.rs / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.