Žrtva brutalnog napada bande: Naterali su ga da pojede svoje testise, izbili mu zube i bacili telo u kesi! (FOTO)
Foto: Facebook

SUĐENJE U TOKU

Žrtva brutalnog napada bande: Naterali su ga da pojede svoje testise, izbili mu zube i bacili telo u kesi! (FOTO)

Navodi se da je niz događaja krajem 2015. godine stvorio tenzije nakon kojih je usledilo nekoliko ozbiljnih napada na Prouta
Objavljeno:

Džimi Prout (45) bio je meta bande “Dark Ages” mesecima, a grupa od četvoro ljudi ga je brutalno ubila. Kako navodi sud u Njukaslu, banda ima čudnu vezu i dimenziju kulta, a oca dvoje dece su naterali da pojede svoje testise, nakon čega su mu čekićem razbili zube.

Sud je naveo i da je njegovo telo bačeno na ledini i da su ga životinje pojele.

Osumnjičeni En Korbet (26), Zahid Zaman (43), Majra Vud (50) i Kej Rejvort (56), negirali su ubistvo i izazivanje smrti ugrožene odrasle osobe. Oni su se izjasnili kao krivi za ometanje procesa i prava.

Mislili su da ga ZAPOSEO ZAO DUH: Roditelji držali mentalno obolelog sina U KAVEZU 30 GODINA! (VIDEO) (FOTO)

Navodi se da je niz događaja krajem 2015. godine stvorio tenzije nakon kojih je usledilo nekoliko ozbiljnih napada na Prouta, uključujući i onaj kada su ga naterali da pojede svoje testise, nakon čega su mu izbijeni zubi.

Policija je obišla imovinu u Severnom Tenesiju gde Zaman, Rejvort i Vud tvrde da imaju pisma koja je napisao Korbet i priznao ubistvo. Tužilac Pol Grenej je naveo da je Prout brutalno mučen i izjavio da je porota "samo pozorište" zato što su znali da je Prout mrtav više od šest meseci.

Sud je istakao da je Prout bio šesto od osmoro dece, da je vodio miran život kao otac dvoje dece i da su ga voleli svi koji su ga poznavali. Nakon što je počeo da živi kao podstanar na imanju Rejvorta i ubrzo se integrisao u grupu.

Suđenje za koje se očekuje da traje šest nedelja se nastavlja.

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.