Nije sekla nokte 3 godine! Svi se pitaju kako ide u toalet, a evo šta ona kaže... (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / simone_christina_

auuuu čoveče...

Nije sekla nokte 3 godine! Svi se pitaju kako ide u toalet, a evo šta ona kaže... (FOTO)

Njena opsesija počela je 2014. godine nakon što je pogledala nekoliko videa sa savetima kako ocrtavati nokte. Videla je da i oni imaju duge nokte pa je krenula da ih pušta i ona
Objavljeno: 22:43h

Učenica Simn Tejlor (16) iz Nemačke nije sekla nokte čak tri godine te su sada dugački skoro 15 centimetara. Na njihovo lakiranje potroši po nekoliko sati i ponosno ih pokazuje na Instagramu. Zbog njih je naučila kako da piše i tipka, a da ih ne ošteti.

Mnogi mediji pisali su o njoj.

- Trenutno imam ispite i teško mi je da pišem. Nakon sat vremena ruka me zaista boli. Kada sam za kompjuterom, tipkam zglobovima na prstima. Srećom, nemačke škole nemaju kodeks oblačenja pa mi ne prave probleme. Najviše poteškoća imam na fzičkom,jer ne mogu da igram odbojku, košarku ili nešto slično. Učitelj stalno pokušava da me uveri da isečem nokte, ali nikada me neće nagovoriti na to. Zato mi daje zaista loše ocene - ispričala je ova devojka.

Njena opsesija počela je 2014. godine nakon što je pogledala nekoliko videa sa savetima kako ocrtavati nokte. Videla je da i oni imaju duge nokte pa je krenula da ih pušta i ona. Kaže da nikada nije planirala da budu toliki.

- Nije mi bila namera da ih baš toliko, ali kako su rasli, dobijal sam puno komplimenata. Sve više su postajali deo mene, onoga što sam ja. Tokom prve godine svaki dan sam pomislila "skratiću ću ih sutra", ali nisam nikada - dodala je.

Dužina njenih noktiju varira od 14,8 do 11,8 centimetara, u zavisnosti o kojem prstu se radi. Na njih obično stavlja dva sloja laka, a treba joj oko 90 minuta da lak s noktiju ukloni. Svaki dan donji deo noktiju očisti vatom.

Kaže kako je ljudi često pitaju da li ima problema kada ide u toalet, ali ona tvrdi da nema. Najviše poteškoća javlja se dok pere kosu i tada je ekstremno oprezna, prenosi Unilad.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.