Student je nestao, a kada su ušli u njegovu sobu, OSTALI SU SKAMENJENI PRIZOROM! Drugovi tvrde - oteli su ga vanzemaljci! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Gabriel Wendel

procureo snimak

Student je nestao, a kada su ušli u njegovu sobu, OSTALI SU SKAMENJENI PRIZOROM! Drugovi tvrde - oteli su ga vanzemaljci! (VIDEO)

Na zidovima su bile obešene neobične slike, a pronađeno je i 14 šifrovanih knjiga koje je napisao Borges.
Objavljeno:

Student psihologije iz Brazila, Bruno Borges (24), nestao je iz porodične kuće, a poslednji put je viđen kada je tog dana krenuo na posao da radi na 'tajnom projektu' i otada ga niko više nije video.

Zabrinuti rođaci uspeli su da provale u njegovu zaključanu sobu, a ono što su tamo zatekli bilo je vrlo bizarno i uznemirujuće.

Zidovi sobe bili su kompletno prekriveni kodovima, formulama i simbolima povezanima s iluminatima i satanizmom, piše Miror. Na zidovima su bile obešene neobične slike, a pronađeno je i 14 šifrovanih knjiga koje je napisao Borges.

U sredini sobe stajala je jeziva statua koja prikazuje Đordana Bruna, italijanskog filozofa koji je bio jedan od prvih koji su zagovarali postojanje vanzemaljskog života. Statua s velikom kapuljačom na glavi procenjena je na vrednost od oko 2.500 dolara.

Snimak mladićeve sobe, koji je verovatno snimio policajac, procurila je na Jutjub.

Borgesov zabrinuti otac je izjavio da je poslednji put video sina kada je napustio njihovu kuću u Rio Branku, bez dinara u džepu.

- Pokušali smo ga zovemo na mobilni telefon, ali se ne javlja. Nikad ranije nije nestao. Otišao je bez ičega, a poslednji put smo ga videli kad je izašao iz kuće - izjavio je otac nestalog mladića.

OD NJIH NE MOŽE DA SE POBEGNE: Krišom nas posmatraju, imaju crvene oči, a vaše telo vrišti od straha! (VIDEO)

Pre nego što je nestao, Borges je radio na misterioznom projektu i ispitivao je rođake da li bi finansirali seriju knjiga koje će "promeniti čovečanstvo". Jedan rođak je sugerisao kako je Borges hteo da završi posao svog idola, Bruna. Drugi su rekli kako ništa nije slučajno i da su ga sigurno oteli vanzemaljci.

Borgesova sestra Gabrijela izjavila je kako je njegov nestanak vezan za njegov plan da objavi svojih 14 knjiga. Knjige su snimljene kamerom, a fotografiju koja navodno prikazuje jednu stranicu knjige dekodirao je brazilski informatički stručnjak.

U jednom odlomku navodno piše:

ŽENA ZLO: Okrutna bogatašica snimala i nije htela da pomogne sluškinji koja visi sa prozora zgrade! (VIDEO)

- Lako je prihvatiti ono što su vas učili od rođenja i ono što je zapravo pogrešno. Teško je odrasloj osobi da shvati da su je pogrešno učili o onome što ste od detinjstva sumnjali da je tačno. Drugim rečima, ako se uklapate u sistem, vaše ponašanje će biti određeno, i bićete u milosti verovanja koja već postoje i koja su dobro utvrđenim dogmama i ritualima među masama.

Brazilska policija istražuje nestanak mladića, a istražitelji tvrde kako razmatraju sve moguće opcije, prenosi Jutarnji list.

(Espreso.co.rs / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.