U 8. MESECU TRUDNOĆE: Ceo grad je bio šokiran kada se pročulo ko je otac deteta lepe instruktorke tenisa!
Foto: print screen društvene mreže

šokantno

U 8. MESECU TRUDNOĆE: Ceo grad je bio šokiran kada se pročulo ko je otac deteta lepe instruktorke tenisa!

Nastavnica je neimenovanom dečku držala časove tenisa i redovno je razmenjivala seksi fotografije na kojima je naga ili poluobučena
Objavljeno: 14:28h

Ketrin Rut Harper (27), nastavnica iz srednje škole u Teksasu u osmom je mesecu trudnoće, a policija sumnja da je otac njenog deteta 15-godišnji dečak iz škole u kojoj je predavala.

Harperova, koja treba da se porodi svakog dana, uhapšena je prošle nedelje nakon istrage duge tri meseca tokom koje je policija pokušavala da utvrdi da li su optužbe da je u seksulanoj vezi sa svojim učenikom tačne.

MASAKR U HRAMU: Čuvar sa pomoćnicima poklao i prebio na smrt 20 ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Nastavnica je neimenovanom tinejdžeru predavala u srednjoj školi gde mu je i držala časove tenisa. Sa svojim đakom redovno je razmenjivala seksi fotografije na kojima je naga ili poluobučena, otkrila je policija.

Takođe, tokom istrage otkriveno je i da je Harperova zvala učenika u svoj dom gde su često pili alkohol.

Istraga je počela nakon što je uprava škole dobila anonimnu dojavu o toj vezi, nakon čega je direktor slučaj prijavio policiji. Dečak (15) priznao je da je bio u vezi sa svojom nastavnicom.

- Jedna stvar je vodila ka drugoj i onda mi je ona rekla 'stavi ga unutra' i ja sam to uradio - rekao je dečak na saslušanju u policiji.

Nastavnica je trenutno na slobodi nakon što je platila 15.000 dolara kaucije, a optužena je za nedolične odnose između nastavnika i učenika.

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.