Drama u avionu: Devojci eksplodirale slušalice dok je spavala! (FOTO)
Foto: Australian Transport Safety Bureau

GORELO JOJ LICE

Drama u avionu: Devojci eksplodirale slušalice dok je spavala! (FOTO)

Kabinsko osoblje je dotrčalo da joj pomogne i polilo slušalice vodom ali do tada su se baterije i okolna zaštita istopile i zalepile za pod
Objavljeno:

Australijske vlasti upozorile su danas na opasnost od upotrebe uređaja na litijumske baterije na letovima posle incidenta u kome su se jednoj putnici zapalile slušalice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Putnica je dremala na letu od Pekinga do Melburna 19. februara kada je probudio zvuk eksplozije, ona je zgrabila svoje slušalice i videla da iskre, da su se zapalile i da počinju da se tope.

TRANSFORMACIJA VEKA: Pokušao je da se ubije kada mu je preminula devojka, a danas izgleda nikad bolje! (FOTO) (VIDEO)

- Želela sam da se okrenem i osetila sam kako mi gori lice. Uhvatila sam lice i slušalice su mi se našle oko vrata. I dalje su gorele i ja sam ih zgrabila i bacila na zemlju, a iz njih su izlazile varnice i mali plamen - rekla je ona u izjavi za Australijski biro za bezbednost saobraćaja (ATSB) koji vodi istragu o tom slučaju.

Kabinsko osoblje je dotrčalo da joj pomogne i polilo slušalice vodom ali do tada su se baterije i okolna zaštita istopile i zalepile za pod.

Na snimcima vide vrat i lice putnice zatamnjeni od paljevine, i povrede na rukama.

foto: Australian Transport Safety Bureau

Australijski biro je saopštio da su u preostalom delu leta putnici morali da trpe miris istopljene plastike, spaljene elektronike i izgorele kose.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.