Traktor lep kao Ferari ono je što svaki pravi ljakse sanja! (FOTO) (VIDEO)

na njivu u punoj brzini

Traktor lep kao Ferari ono je što svaki pravi ljakse sanja! (FOTO) (VIDEO)

Češka fabrika traktora Zetor je, povodom 70 godina postojanja, angažovala čuveni italijanski dizajn studio Pininfarina da oblikuje linije njihovog novog modela
Objavljeno: 19:30h

Traktori i priključne mašine pravljeni su da budu snažni, izdržljivi i da traju godinama. Malo ko bi ih povezao sa vrhunskim dizajnom jednog Ferarija. Ipak, postoje izuzeci! Novi Fića s Ferarijevim motorom od 4.500 kubika! (FOTO) (VIDEO) Češka fabrika traktora Zetor je, povodom 70. godina postojanja, angažovala čuveni italijanski dizajn studio Pininfarina da oblikuje linije njihovog novog modela.

Studio poznat po kreiranju izgleda najpoznatijih Ferarijevih modela, sa sportskih automobila preneo je neka dizajnerska rešenja, predivne zakrivljene linije karoserije i sportsku crvenu boju.

en.zetor.com

Ova dizajnerska studija, za sada je samo koncept namenjen prikazivanju na predstojećem sajmu teretnih vozila u Hanoveru 2016. godine.

en.zetor.com

U Zetoru kažu da bi budući modeli njihovih traktora trebalo da prate dizajnerski smer koji je zecrtala Pininfarina, kako bi njihovi traktori postali moderniji i atraktivniji, a da pritom zadovoljavaju sve savremene tehničke zahteve.

en.zetor.com

Gledajući novi Zetor, svaki ljubitelj četvorotočkaša prosto će poželeti da se baci na oranje! Zavodljivi pogledi seljanki su zagarantovani! (Espreso.co.rs / 24sata.hr / Foto: en.zetor.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.