PRENZIONERI UŠLI U AUTOMOBIL, A VOZAČA NIGDE: Vozilo je KRENULO, a oni se PREPLAŠILI, rekacije su POBEDILE (VIDEO)
Deke u vozilu bez vozača, Foto: PrintScreen/ TikTok/ patriotickenny

neverica

PRENZIONERI UŠLI U AUTOMOBIL, A VOZAČA NIGDE: Vozilo je KRENULO, a oni se PREPLAŠILI, rekacije su POBEDILE (VIDEO)

Upravo su iskusili sve čari "moderne" vožnje

Objavljeno:

Tehnološki napredak koji dolazi sa samovozećim automobilima za mnoge ljude je i dalje neshvatljiv. Nova realnost na putevima posebno teško pada starijim ljudima koji jednostavno ne mogu da prihvate činjenicu da automobili mogu da voze bez vozača.

Najnoviji primer je 81-godišnji američki ratni veteran Keni koji je sa svojim najboljim prijateljem Džerijem upravo iskusio sve čari vožnje automobila bez vozača.

Umesto standardnog taksija, ispred njih se pojavio Jaguar bez vozača. Nasmejani dvojac prvo je mislio da se radi o policijskom vozilu, ali ubrzo su shvatili da se radi o taksiju. Kada su seli pozadi, nije im bilo jasno gde je vozač.

Njihove reakcije je snimala izvesna Amanda, koja je i pozvala taksi. Odmah su se vezali sigurnosnim pojasevima i u neverici posmatrali šta će se desiti. Pogledajte ispod kako su reagovali jer zaista vredi.

@patriotickenny Riding in a self-driving car was an experience of a lifetime! Part 2 coming because it was too long! @officialwaymo #waymo #arizona #seniorcheck #selfdrivingcar #autonomouscar #blizzard #navyvet ♬ original sound - patriotickenny

Reakcije ratnog veterana i njegovog najboljeg prijatelja izazvale su lavinu reakcija na društvenim mrežama. Nakon što je samovozeći Jaguar bez problema odradio vožnju, Keni i Džeri nisu skrivali oduševljenje, i rekli su:

„Automobil je odradio fenomenalan posao, bolje vozi sam nego s vozačem. Vožnja u samovozećem automobilu bilo je iskustvo života!“ – zaključio je fascinirani ratni veteran, piše Auto Klub.

Bonus video:

00:59

Pametna tehnologija pomaže u prolećnoj setvi

(Espreso/ Auto klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.