PRAVE ZVERI: 10 super automobila koji su obeležili 2016! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

LUDILO NA TOČKOVIMA

PRAVE ZVERI: 10 super automobila koji su obeležili 2016! (VIDEO)

Brutalnog dizajna i neverovatnih performansi, ovi automobili su krem de la krem automobilske industrije
Objavljeno:

9. Mercedes-AMG GT R

Najbolji član AMG GT porodice je novi Mercedes-AMG GT R. Ova zelena mašina je bukvalno agresivnija verzija Mercedesa, koja sjajno igra ulogu za koju je kreirana.

Sa elegantnim linijama i performansama zbog kojih ostajete bez daha, ovaj automobil je lagan i u sebi krije unapređenu verziju 4.0 litarskog bi turbo V8 motora. Od nule do stotke ubrzava za 3.6 sekundi, a maksimalna brzina mu je 318 kilometara na sat.

8. Jannarelly Supercar

Za ovaj projekat, možemo okriviti W Motors brend iz Dubaija. Čovek koji stoji za Lykan hypersport i Fenyr Supersport modela kreirao je unikatni Design-1 superautomobil o kom vam govorimo.

Pokreće ga 3.5 litarski V6 motor sa unutrašnjim sagorevanjem, ima 304 konjske snage i obećava izuzetno zabavnu vožnju. Napravljen je oko čeličnog cevastog rama, sa detaljima od fiberglasa i karbona, pa tako teži samo 710 kilograma.

7. Aston Martin Vanquish S

Moderni Aston Martin Vanquis S dobio je brojne modifikacije i unapređenja, a zapravo on je jedan od posednjih modela ovog britanskog proizvođača koji će imati 5.9 litarski V12 motor sa unutrašnjim sagorevanjem.

Kreiran da nam da bolje performanse i pruži više uzbuđenja nego ikad do sada, ovaj model ima 592 konjske snage, sa rekalibrisanom osmostepenom Touchtronic III transmisijom i novom izduvnom granom. Dodajte svemu tome besprekorni aerodinamični paket sa detaljima od karbona, i dobijate novo remek delo automobilske industrije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.