JE LI OVO BRIGA O JAVNOM ZDRAVLJU? Skot Morison deportovao Đokovića, a sada mu je to došlo na naplatu!
Novak Đoković i Skot Morison, Foto: Profimedia

ovo nije očekivao!

JE LI OVO BRIGA O JAVNOM ZDRAVLJU? Skot Morison deportovao Đokovića, a sada mu je to došlo na naplatu!

Premijer Australije pozitivan na koronavirus, u javnost izašle šokantne fotografije

Objavljeno: 18:48h

Premijer Australije Skot Morison je jedan od ključnih ljudi koji su učesvovali u deportaciji Novaka Đokovića iz te zemlje, ali ga je stigla zla karma.

Tačnije, slična sudbina jer je trenutno na stubu srama u svojoj zemlji, pošto je zaražen koronavirusom, a da je pritom ugrozio zdravlje drugih.

On se prethodnih dana pojavljivao u javnosti i neopreozno kašljao, a ako se samo setimo da je razlog za "progon" najboljeg srpskog tenisera bio "opasnost po javno zdravlje", ova informacija dobija na težini.

- Danas sam testiran pozitivan na Kovid 19. Imao sam simptome nalik gripu i oporavljaću se tokom sledeće sedmice. Od nedelje se testiram svakog dana i dobijao sam negativne testove. Kada je počela da me hvata groznica testirao sam se ponovo i test je bio nejasan, a onda je PCR stigao sa pozitivnim rezultatom. Nastavljam da pratim uputstva i izolovan sam u domu u Sidneju - napisao je australijski premijer.

Javnost ga je žestoko osudila i na društvenim mrežama podelila fotografije na kojima je u bliskom kontaktu sa osobama, a mnoge od njih su starije dobi... Pa se postavlja pitanje, ko je više ugrozio zdravlje Australijanaca gospodin Morison ili Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.